Η τρυφερή κίνηση της Meghan Markle στην Kate Middleton, είναι κάτι που θα συζητηθεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η τρυφερή κίνηση της Meghan Markle στην Kate Middleton, είναι κάτι που θα συζητηθεί

Το βίντεο που έγινε viral

Εδώ και μερικούς μήνες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τη Meghan Markle και την Kate Middleton να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά μεταξύ τους. Εμείς θα λέγαμε πως αυτός είναι ο «νόμος της συννυφάδας», όμως ίσως και να υπάρχει κάτι πιο βαθύ ανάμεσά τους που δεν το γνωρίζουμε. Όπως και να ‘χει ωστόσο, το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως λειτούργησε, και έφερε τις δυο Δούκισσες πιο κοντά.

Πώς έγινε αυτό; Μα φυσικά με μία κίνηση της Meghan Markle, η οποία εκτός του ότι ήταν ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε αυτές τις μέρες, έγινε και viral σε χρόνο dt. Και ποιος να την αδικήσει εδώ που τα λέμε; Ο φακός απαθανάτισε τις δύο Δούκισσες τη στιγμή που εισέρχονταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Μαρίας Μαγδαληνής στο Sandringham στην έκταση King Lynn στην Αγγλία, με την Δούκισσα του Sussex να κάνει κάτι πολύ χαριτωμένο.

Η εγκυμονούσα Δούκισσα περπατούσε προς την είσοδο, ενώ η Kate χαιρετούσε κάποια άτομα από το πλήθος που είχε στηθεί για να τους δει από κοντά. Τότε και αφού και οι δύο έλαβαν τα λουλούδια τους, η Meghan έβαλε τρυφερά το χέρι της στην πλάτη της Kate, προκειμένου να μπουν μαζί μέσα. Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σε ρωτήσουμε.

Έχεις δει ποτέ ξανά τις δύο Δούκισσες σε μία τόσο τρυφερή και όμορφη στιγμή; Δες το στιγμιότυπο, στο βίντεο που ακολουθεί.

Διάβασε ακόμη: Ποια κόντρα; Meghan Markle & Kate Middleton μαζί και χαμογελαστές την ημέρα των Χριστουγέννων