Ξέρεις σε ποια star ανήκουν αυτοί οι «φονικοί» κοιλιακοί;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρεις σε ποια star ανήκουν αυτοί οι «φονικοί» κοιλιακοί;

Και όμως την ξέρεις καλά

Η τελευταία μέρα του χρόνου και η πρώτη του επόμενου ενδείκνυνται για τις υποσχέσεις αυτές που δίνουμε στον εαυτό μας και σχεδόν ποτέ δεν τηρούμε. Και βλέποντας τους κοιλιακούς αυτούς, αυτής της κοπέλας, για μία ακόμη φορά λίγο πριν βγει ο χρόνος θα υποσχεθούμε, πως θα προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας, θα τρώμε πιο υγιεινά και θα γυμναζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ίσως τα resolutions αυτά να μην κρατήσουν πάνω από έναν μήνα, όμως εμείς θα βλέπουμε ξανά και ξανά τη φωτογραφία της 23χρονης star και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και τώρα μιας και το αναφέραμε τόσο, όση ώρα τη χαζεύεις, μήπως βρήκες σε ποια ανήκουν αυτοί οι φονικοί κοιλιακοί;

Η Hailie Scott πριν από μερικές ημέρες έγινε 23 ετών και λίγα 24ωρα μετά πόσταρε στο Instagram account της αυτή της τη φωτογραφία, και εμείς δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Το πόσο μεγάλωσε η κόρη του Eminem ή μήπως το άψογο κορμί της; Οι κοιλιακοί της «κόβουν ανάσες» κι εμείς απλά τη χαζεύουμε να κάνει γυμναστική. Είναι απίστευτο, πως στα 23 της έχει καταφέρει να έχει ένα τόσο αψεγάδιαστο κορμί.

Διάβασε ακόμη: Η Harper Beckham έκανε κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν και ξεσήκωσε αντιδράσεις