Δυσάρεστα νέα για τη Meghan Markle! Το νέο πρόβλημα στην οικογένεια της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δυσάρεστα νέα για τη Meghan Markle! Το νέο πρόβλημα στην οικογένεια της

Τι άλλο θα της συμβεί πια;

Το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry περιμένει η Meghan Markle σχεδόν οχτώ μήνες μετά τον γάμο της, και αντί να είναι έξω καρδιά και να ζει την εγκυμοσύνη της με χαρά και χαμόγελο, το ένα πρόβλημα πίσω από το άλλο της χτυπάει την πόρτα. Ο πρίγκιπας Harry δηλώνει υπεύθυνος για την κατάστασή της και αισθάνεται ένοχος για την ψυχολογία της, όμως τα προβλήματα δεν βρίσκονται μόνο μέσα στο παλάτι.

Μπορεί οι σχέσεις της με την οικογένειά της να είναι κάπως τεταμένες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται και δεν αγαπά τα μέλη της. Κι εκεί που είχε ηρεμήσει κάπως με τις υστερίες της Samantha, έρχεται η σύλληψη του αδερφού της, να βάλει το κερασάκι στην τούρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο ετεροθαλής αδερφός της Thomas Markle Jr., ναι αυτός που την κάλεσε στον επερχόμενο γάμο του, συνελήφθη την Παρασκευή αφού το έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο 52χρονος «ανάγκασε» την Πολιτειακή Αστυνομία του Oregon να τον σταματήσει στις 01:33 μετά τα μεσάνυχτα, η οποία και τον έθεσε υπό κράτηση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο γιος του Thomas Markle μεταφέρθηκε στο Κέντρο Αποτοξίνωσης Grants, ενώ κατέσχεσαν και το αυτοκίνητό του. Οι σχέσεις του με τη Meghan είναι τεταμένες, από τότε που έστειλε ένα γράμμα στον πρίγκιπα Harry τον Απρίλιο το οποίο έγραφε: «Δεν είναι πολύ αργά. Η Meghan Markle δεν είναι προφανώς η σωστή γυναίκα για σένα». Ο μπαμπάς του Thomas είπε στο ΤΜΖ: «Ο γιος μου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται βοήθεια. Ελπίζω ότι θα κάνει το καλό για τον εαυτό του», ενώ η αδελφή του Samantha, είπε: «Το ποτό του δεν σχετίζεται με τη Meghan, έπινε από πάντα».

Meghan, κουράγιο!