Η πρώτη κοινή φωτογραφία Pitt- Jolie μετά το διαζύγιο: Η συνάντηση και η δύσκολη συζήτηση

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Pitt- Jolie μετά το διαζύγιο: Η συνάντηση και η δύσκολη συζήτηση

Οι δύο σταρ στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

Δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο φακός εντόπισε τον Brad Pitt και την Angelina Jolie μαζί και ο σκοπός της συνάντησης ήταν πολύ σημαντικός.

Η 43χρονη Jolie και 55χρονος Pitt έχει πέσει σε μια μάχη για την επιμέλεια των παιδιών που κορυφώθηκε το καλοκαίρι. Από τότε, η Angelina άλλαξε δικηγορικό γραφείο και οι δύο σταρ και γονείς έξι παιδιών αποφάσισαν να συμφωνήσουν πως το καλό των παιδιών είναι πάνω απ’ όλα, αποκτώντας την κοινή επιμέλειά τους μέχρι ο δικαστής να ορίσει το τι θα γίνει στο μέλλον.


Στην κοινή επιμέλεια υπάγεται ο 15χρονος Pax, η 14χρονη Zahara, η 12χρονη Shiloh, το πρώτο βιολογικό παιδί των ηθοποιών, καθώς και τα 10χρονα σήμερα δίδυμα Knox και Vivienne. Ο 17χρονος Maddox μπορεί να επιλέξει ο ίδιος πότε θα μιλά με τους γονείς τους και με ποιον θέλει να μείνει καθώς πλησιάζει τα 18.

Πηγή του Hollywood Life αναφέρει πως ο Pitt κουράστηκε από τις συνεχείς διαφωνίες με τους δικηγόρους και ήθελε να λύσει ο ίδιος με την Angie τις λεπτομέρειες του διαζυγίου. Πέρα από την κηδεμονία των παιδιών, υπάρχει και το μοίρασμα της κοινής περιουσίας του διάσημου ζευγαριού που ούτε αυτή ήταν εύκολη.

«Ο Brad συμφώνησε να βρεθεί με την Jolie για να τελειώσει επιτέλους αυτό το χρονοβόρο και δαπανηρό διαζύγιο».

Σύμφωνα όμως με το The Blast, η συγκεκριμένη συνάντηση δεν πήγε κατ’ ευχήν. Στις φωτογραφίες, ο Pitt πηγαίνει πέρα δώθε ανήσυχος και η Jolie είναι εμφανώς τσαντισμένη ενώ σε άλλη φωτογραφία ο Brad φαίνεται να έχει ένα μπουκάλι στο χέρι και η Jolie να αποφεύγει να τον κοιτάξει.
Μήπως συζήτησαν το θέμα της Charlize Theron; Ποιος ξέρει άραγε.


https://www.instagram.com/p/BtRZJexlbQV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading


https://www.instagram.com/p/BtSoIzIl7n8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr