Το κοινό κακό που απέκτησαν οι πρίγκιπες William και Harry μετά το γάμο

Πατούλια Κατερίνα
Το κοινό κακό που απέκτησαν οι πρίγκιπες William και Harry μετά το γάμο

Συνέβη και στους δύο! Σύμπτωση ή μήπως όχι;

Δεν το περιμέναμε αλλά ο πρίγκιπας Harry ακολουθά πιστά τα χνάρια του αδερφού του William και μάλιστα εκεί που δεν χρειαζόταν.

Δημοσίευμα του Page Six της εφημερίδας New York Post που στηρίζεται σε στοιχεία της Sun αναφέρει πως ο Harry μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του και ειδικά μετά τον γάμο του έχει αισθητή τριχόπτωση.

Οι ειδικοί που αναλύουν το θέμα επισημαίνουν πως αν δεν λάβει δράση, σύντομα ο Harry θα μείνει εντελώς καραφλός ακριβώς σαν τον William που από το 2011 και μετά, από το γάμο του δηλαδή με την Kate Middleton, έχει αποκτήσει μια όμορφη καράφλα.

Ο ειδικός επί της τριχόπτωσης Spencer Stevenson ανέφερε μάλιστα στην εφημερίδα Sun πως είναι πιθανό ο Harry να βιάστηκε να παντρευτεί και το στρες της χρονιάς αυτής σίγουρα δεν έκανε καλό στα μαλλιά του.

Ο Harry είχε κατά καιρούς κοροϊδέψει τον William για την τριχόπτωση που αντιμετωπίζει λέγοντας:

«Σίγουρα ο αδερφός μου είναι πιο έξυπνος από εμένα. Καταλήξαμε σε αυτό στο σχολείο μαζί με το γεγονός πως εκείνος είναι και ο πιο καραφλός».


Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως πέραν του γάμου, τα γονίδια του πατέρα τους Charles και του παππού τους Φίλιππου έφεραν την τριχόπτωση και στην δική τους πόρτα.