Ο πραγματικός λόγος συνάντησης Brad Pitt-Angelina Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πραγματικός λόγος συνάντησης Brad Pitt-Angelina Jolie

Τι συζήτησαν οι δύο stars;

Μετά από δυόμιση χρόνια από την ημέρα που χώρισαν (το 2016) ο Brad Pitt και η Angelina Jolie συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο πριν από περίπου μία εβδομάδα. Οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκαν τους δείχνουν για πρώτη φορά μαζί και όλοι απορούν για τον λόγο της συνάντησής τους.

Στις 30 Ιανουαρίου οι δύο πρώην συναντήθηκαν σε ένα γραφείο στο Beverly Hills, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες μίλησαν για τα παιδιά τους. Το In Touch αναφέρει πως υπάρχουν κάποια θέματα ανάμεσά τους σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους. «Υπάρχουν συνεχιζόμενες συζητήσεις σχετικά με τις νταντάδες των παιδιών που απασχολεί η Angie για να συνοδεύουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια που περνούν τον χρόνο τους στον Brad».

«Ο δικηγόρος του ηθοποιού έχει κάποιες ανησυχίες σχετικά με αυτό το θέμα και προσπαθούν να βρουν μια κοινή γραμμή όλοι μαζί για να το λύσουν» ανέφερε η πηγή στο In Touch, ενώ συμπλήρωσε επίσης πως η Angelina ήταν κάπως απογοητευμένη που ο Brad εμφανίστηκε στο ίδιο γραφείο και συναντήθηκαν μετά από τόσο καιρό. Μέσα από αυτή τη συνάντηση επίσης, προσπάθησαν να βρουν και τα οικονομικά μέρη της συμφωνίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr