Το βίντεο από τον γάμο της Miley Cyrus που δεν είχες δει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το βίντεο από τον γάμο της Miley Cyrus που δεν είχες δει

Το πιο ωραίο ζευγάρι

Θυμάσαι πως την παραμονή των Χριστουγέννων η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν έτσι; Ε, μετά από αυτό ο 28χρονος ηθοποιός αποκάλυψε μια ακόμη αλλαγή στη ζωή τους, η οποία αν μη τι άλλο μας εξέπληξε. Η Miley Cyrus του πρότεινε να πάρει το επίθετο του, κι εκείνος φυσικά δεν θα μπορούσε να της αρνηθεί. Πλέον η τραγουδίστρια κυκλοφορεί ως Miley Ray Hemsworth και ας την ξέρεις εσύ ως Miley Cyrus.

Ωστόσο οι γραμμές αυτές δεν γράφονται γι’ αυτόν τον λόγο. Ανακαλύψαμε στα social media ένα βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού, που δεν είχαμε δει ξανά και πραγματικά μας άρεσε πολύ. Η Miley Ray Hemsworth πια, φοράει το νυφικό της και χορεύει χωρίς παπούτσια στο ρυθμό του Uptown Funk, σε ένα βίντεο που τραβάει ο σύζυγός της.

Μπορεί ο γάμος τους να έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, όμως η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα με τις πρώτες φωτογραφίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας από έναν κοινό τους φίλο. Στην πορεία ανέβασαν και οι ίδιοι οι νιόπαντροι στα δικά τους accounts, με την τραγουδίστρια να κοινοποιεί το εν λόγω βίντεο στο twitter account της.

Δες το παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr