Kate Middleton: Η βόλτα με τον Louis στο πάρκο σε φωτό που δεν έχεις ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate Middleton: Η βόλτα με τον Louis στο πάρκο σε φωτό που δεν έχεις ξαναδεί

Πήγε μόνη της βόλτα

Ήταν τα Χριστούγεννα στην οικογενειακή ευχετήρια κάρτα που έστειλαν οι Cambridges, η τελευταία φορά που είδαμε τον πρίγκιπα Louis. Σε εκείνη τη φωτό φυσικά κι έκλεψε την παράσταση αφού ήταν ο πιο χαριτωμένος και από τα τρία παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους. Έκτοτε δεν τον έχουμε δει ξανά και μπορούμε να σου πούμε πως έχουμε στεναχωρηθεί κάπως.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με φυσιολογικό τρόπο, γι’ αυτό και συχνά αφήνουν το παλάτι και είτε με τους γονείς, είτε με την νταντά τους κάνουν βόλτα στο πάρκο. Σε μία τέτοια στιγμή απαθανατίστηκε λοιπόν η Δούκισσα του Cambridge, η οποία πριν από μερικές ημέρες πήγε μόνη της βόλτα στο πάρκο τον μικρό Louis.


https://www.instagram.com/p/Bt30PpoF2nG


https://www.instagram.com/p/Bt4g0YxlmeA

Η 37χρονη Δούκισσα ήταν πολύ sporty ντυμένη με φόρμα φούτερ και αθλητικά παπούτσια. Δυστυχώς ο μικρός Louis που ήταν στο καρότσι φορούσε ένα σκουφάκι και δεν ήταν αρκετά εμφανές το πρόσωπό του. Όπως και να ‘χει αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την Kate μόνη της έξω και ειδικά μαζί με κάποιο από τα παιδιά της.


https://www.instagram.com/p/Bt4yEW7lNPn


https://www.instagram.com/p/Bt5BCX_lY2W

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr