Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιβεβαίωσαν το φύλο του μωρού τους

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιβεβαίωσαν το φύλο του μωρού τους

Και καθόλου δεν εκπλαγήκαμε

Από τον Οκτώβριο που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως περιμένουν παιδάκι άρχισαν τα στοιχήματα και οι εικασίες για το ποιο μπορεί να είναι το φύλο του μωρού τους. Αρχικά όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων και τα σημάδια στην εγκυμοσύνη της Meghan έδειχναν πως είναι κοριτσάκι, όμως πριν από περίπου μία εβδομάδα ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ανακοίνωσε πως αναμφίβολα η δούκισσα του Sussex περιμένει αγοράκι.

Και αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε στο baby shower που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και η φίλη της Meghan Markle, Abigail Spencer, η οποία κρατούσε μία σακούλα με το δώρο της, το οποίο είχε μπλε χαρτί περιτυλίγματος. Κι ενώ θα μπορούσαμε να πούμε πως το έκανε για να μας μπερδέψει, τα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Harry και η σύζυγός του επιβεβαίωσαν πως περιμένουν αγοράκι.

Μην περιμένεις να δεις κάποια επίσημη δήλωσή τους, γιατί έτσι θα έσπαγαν (ξανά κι επίσημα πια) το πρωτόκολλο, όμως οι πηγές αναφέρουν πως το έχουν αποκαλύψει κι επίσημα στους στενούς συγγενείς και φίλους τους. Ο Harry στο ταξίδι τους στη Νέα Ζηλανδία είχε δηλώσει την επιθυμία του να είναι κορίτσι, όμως τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Εσύ τι περίμενες να αποκτήσουν ο Harry και η Meghan; Αγόρι ή κορίτσι;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr