Η Meghan Markle αντέγραψε την Kate Middleton στο Μαρόκο και δεν το παρατήρησες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle αντέγραψε την Kate Middleton στο Μαρόκο και δεν το παρατήρησες

Ή μήπως είσαι τόσο παρατηρητική;

Όπως γνωρίζεις εδώ και αρκετούς μήνες η Meghan Markle περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry. Και μπορεί να μάθαμε ήδη –ανεπίσημα- το φύλο του μωρού, δεν παρατήρησες όμως το κοινό στοιχείο που ενώνει την εγκυμονούσα Meghan με τη συννυφάδα της Kate Middleton.

Στο τελευταίο ταξίδι που πραγματοποίησε στο Μαρόκο η Meghan με τον Harry έκανε κάτι, που σίγουρα σου θύμισε την Kate Middleton. Ή μήπως δεν το παρατήρησες καθόλου; Η δούκισσα του Sussex λοιπόν στο Μαρόκο απέκτησε ένα χένα τατουάζ στο αριστερό της χέρι από την 17χρονη δημιουργό Samira Quaadi, το οποίο συμβολίζει την καλή τύχη στην ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης.

Τα λουλούδια που έφτιαξε η 17χρονη Samira στη Meghan Markle θεωρούνται ως ευλογία. Αυτό που ίσως δεν θυμάσαι, και είναι και το κοινό στοιχείο ανάμεσα σε Meghan και Kate, είναι πως πέρυσι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η δούκισσα του Cambridge απέκτησε ένα τατουάζ χένα στο χέρι της. Η Kate και ο πρίγκιπας William τότε είχαν ταξιδέψει ως το Sunderland και η δούκισσα βρισκόταν τότε στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της με τον πρίγκιπα Louis.

Δεν είναι πολύ γλυκό που και οι δύο στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης έκαναν το ίδιο αξιολάτρευτο πράγμα; Θεωρείς πως πρόκειται για αντιγραφή ή απλά τυχαίο γεγονός;



Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr