Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε αποκάλυψη: Αυτές θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε αποκάλυψη: Αυτές θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του

Τα είπε όλα ο σεναριογράφος και ηθοποιός

Με αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Ανδρέας Γεωργίου. Το πρωί της Τετάρτης ο σεναριογράφος και ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τη νέα σειρά που ετοιμάζει κρατώντας όμως αρκετό μεγάλο μέρος των εκπλήξεων καλά κρυμμένο μυστικό του.

Η κάμερα της εκπομπής τον πέτυχε στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο «Πάω στην Κύπρο. Δεν είμαι στη διαδικασία να υπογράψω με κάποιο κανάλι. Κάνω το πιλοτικό επεισόδιο της καινούργιας σειράς, της οποίας ξεκινούν τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα και μετά βλέπουμε. Η εταιρία παραγωγής που έχω με τον Κούλη Νικολάου θα κάνει δύο σειρές. Στη μία εμπλέκομαι καλλιτεχνικά με τη Βάνα Δημητρίου. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες για το αν θα είναι καθημερινό, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα πρωταγωνιστώ. Θα έχει γυρίσματα στην Κέρκυρα και στη Ρώμη. Μέχρι στιγμής μπορώ να σου πω πως θα πρωταγωνιστήσει η Πέμυ Ζούνη και η Θάλεια Ματίκα.

Τα υπόλοιπα ονόματα θα τα ανακοινώσουμε σιγά σιγά. Αυτά που γράφονται δεν τα ξέρω εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: