Η αντίδραση της Ελισάβετ στο baby shower της Meghan Markle δεν ήταν η αναμενόμενη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση της Ελισάβετ στο baby shower της Meghan Markle δεν ήταν η αναμενόμενη

Ναι και όμως είναι απίστευτο

Ο μήνας που μας αποχαιρέτισε μας επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις και αρκετά θέματα για να ασχοληθούμε. Μέσα σε αυτά ήταν και το baby shower της Meghan Markle, το οποίο πήρε σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις με το σκάνδαλο απιστίας Khloe Kardashian-Tristan Thompson-Jordyn Woods.

Σε περίπτωση που έχεις χάσει τις εξελίξεις να σου θυμίσουμε, πως η Meghan Markle πραγματοποίησε το baby shower για το μωράκι της με τις διάσημες φίλες της στη Νέα Υόρκη, με το ποσό που ξοδεύτηκε να είναι απίστευτα εξωφρενικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κόστισε 200 χιλιάδες δολάρια, χρήματα που πλήρωσε η Serena Williams.

«Και ενώ όλοι προτιμούσαμε να αφήσουμε τη Meghan να χαρεί και να ζήσει την ευτυχία που περιμένει το πρώτο της παιδί, ένας από τους πρώην εκπρόσωπους Τύπου της Βασίλισσας Ελισάβετ μίλησε πρόσφατα για το γεγονός, λέγοντας: «Τα baby showers, είναι ένα πολύ αμερικανικό πράγμα που δεν κάνουμε εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν λίγο υπερβολικό όσον αφορά το κόστος, αλλά και τον τρόπο που πήγε εκεί».

Κι ενώ μετά από αυτό θα μπορούσες να πεις πως η Ελισάβετ είναι κάπως έξαλλη με αυτό το θέμα, η τελική της αντίδραση θα σε ξαφνιάσει. Η γνώμη της δεν επηρεάστηκε από κανένα δημοσίευμα και από κανέναν πρώην εκπρόσωπο τύπου, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες η αντίδραση της ήταν αρκετά φυσιολογική. Μία πηγή μάλιστα αναφέρει στο Us Weekly, πως η Meghan δεν καυχήθηκε καθόλου για το πάρτι της, αντιθέτως είχε ενημερωθεί πως αυτό δεν ήταν κάτι που συνηθίζεται από τη royal οικογένεια.

Ωστόσο όπως σου έχουμε πει ξανά η δούκισσα του Sussex θα κάνει ακόμη ένα shower party αρκετά μικρότερο στην Αγγλία, το οποίο θα διοργανωθεί από το παλάτι του Buckingham.