Emilia Clarke: Η Daenerys αποκάλυψε το τέλος του GoT σε έναν πολύ δικό της άνθρωπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Emilia Clarke: Η Daenerys αποκάλυψε το τέλος του GoT σε έναν πολύ δικό της άνθρωπο

Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο;

Περίπου 11 μέρες μας χωρίζουν από την ημέρα που κάνει πρεμιέρα η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game Of Thrones και η ανυπομονησία μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Τα spoilers πάνε κι έρχονται κι εμείς σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε ως τελειώνει αυτή η σειρά. Μετά τη Sophie Turner που αποκάλυψε πως ο Joe Jonas γνωρίζει το φινάλε της σειράς, έρχεται η Emilia Clarke, να μας πει πως κι εκείνη αποκάλυψε σε κάποιον το τέλος.

Η 32χρονη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Late Show με τον Stephen Colbert και αφού μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της όπου θα μπορούσε να έχει πεθάνει μίλησε και για την τελευταία σεζόν του GoT. O Stephen τη ρώτησε αν έχει αποκαλύψει σε κάποιον το τέλος και η Emilia έγνεψε καταφατικά.

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Το έχω πει. Υποτίθεται πως δεν έπρεπε όμως το είπα στη μαμά μου. Το καλό με αυτό βέβαια είναι πως εκείνη μοιάζει με κρύπτη. Δηλαδή μία που της το είπα μία που το ξέχασε αμέσως», είπε η Emilia, συμπληρώνοντας πως τώρα πια δεν θυμάται πως τελειώνει γιατί πραγματικά ξεχνάει. «Φοβάμαι μόνο μην αποκοιμηθεί σε κανένα αεροπλάνο και το μαρτυρήσει, γιατί το υποσυνείδητό της ξέρει ακριβώς τι κάνει», πρόσθεσε η Emilia.

Ελπίζουμε λοιπόν να μην ταξιδέψει με αεροπλάνο η μαμά της προτού τελειώσουν τα επεισόδια του νέου κύκλου.