Awkward moment! Ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκε με δύο πρώην του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Awkward moment! Ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκε με δύο πρώην του

Το λες αρκετά άβολο

Την πιο περίεργη και λογικά άβολη στιγμή της ζωής του έζησε ο πρίγκιπας Harry το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Our Planet» μαζί με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun ο Harry σχεδόν «έπεσε πάνω» όχι σε μία, αλλά σε δύο πρώην συντρόφους του.

Ο λόγος για τις Camilla Thurlow και Ellie Goulding, οι οποίες βρέθηκαν επίσης στην ίδια πρεμιέρα. Η Sun μάλιστα αναφέρει πως οι διοργανωτές έκαναν και μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής μόλις συνειδητοποίησαν πως η Camilla –που είχε σχέση με τον Harry πέντε χρόνια προτού γνωρίσει τη Meghan- θα καθόταν δίπλα του στην πρεμιέρα.

Ο τρόπος που θα καθόντουσαν φτιάχτηκε από την αρχή, βάζοντας στη θέση της Camilla τον πατέρα του Harry, πρίγκιπα Κάρολο. Η τραγουδίστρια από την άλλη που είχε απαθανατιστεί να φιλιέται με τον επί χρόνια φίλο της Harry βρέθηκε στην ίδια πρεμιέρα, όμως απέφυγε να πάει στο after-party προκειμένου να μην πέσει επάνω στον Δούκα του Sussex.

Επιπλέον, αρχικά κανείς δεν είχε καταλάβει και δεν θυμόταν το ειδύλλιο ανάμεσα στην Camilla και τον Harry, με τα πράγματα και τις θέσεις να αλλάζουν σε χρόνο dt μόλις κατάλαβαν την αστοχία. Ευτυχώς που το συνειδητοποίησαν άμεσα.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr