Απιστία alert; Η Jennifer Lopez μιλά για την «απιστία» του συντρόφου της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απιστία alert; Η Jennifer Lopez μιλά για την «απιστία» του συντρόφου της

Σκληρή στις δηλώσεις της η JLo

Πριν από έναν μήνα η Jennifer Lopez ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της τον αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez. Η Λατίνα καλλονή ανέβασε στο account της τη φωτογραφία με το τεράστιο μονόπετρό της, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή. Μόλις ένα 24ωρο αργότερα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως ο Alex Rodriguez έχει απατήσει την σύντροφό του και προφανώς μέλλουσα σύζυγό του.

Ο Jose Canseco ήταν αυτός που κυκλοφόρησε τις φήμες, ανεβάζοντας το ένα tweet πίσω από το άλλο, και αναφέροντας ο A-Rod έχει απατήσει τη Jennifer Lopez με την πρώην σύζυγό του, Jessica Canseco. Και όσο οι φήμες φουντώνουν, η JLo παίρνει θέση για το περιστατικό κλείνοντας κάποια στόματα.

«Δεν έχει σημασία ό,τι και αν λέγεται. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια και ξέρω ποιος είναι ο Alex. Το ίδιο κι εκείνος. Είμαστε απλά ευτυχισμένοι και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να έρχεται και να μιλάει για τη σχέση μας. Εμείς γνωρίζουμε πως και ποια είναι η σχέση μας», ανέφερε η Jennifer στην εκπομπή Breakfast Club Power.

Επιπλέον η Jessica αρνήθηκε και αυτή τις ανυπόστατες φήμες περί σχέσης με τον Alex Rodriguez.