Αυτός είναι ο τίτλος που θα έχει το παιδί της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο τίτλος που θα έχει το παιδί της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Να μια λεπτομέρεια που δεν γνωρίζαμε

Κι ενώ όλοι περιμένουμε με αγωνία τη στιγμή που θα μάθουμε για την γέννηση του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, μαθαίνουμε κάτι που μας «κόβει τελείως τα φτερά» και μας στεναχωρεί. Ο Δούκας και η η Δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να μην ανακοινώσουν αμέσως την γέννηση του παιδιού τους, έτσι ώστε να χαρούν τις πρώτες στιγμές σαν οικογένεια.

Έπειτα από δύο ημέρες θα μάθει ο κόσμος για τη γέννηση του νέου διαδόχου (βρίσκεται 7ος στη σειρά της διαδοχής), όταν και θα κυκλοφορήσει και η πρώτη τους φωτογραφία, όπως είθισται σε κάθε royal γέννα. Κι αφού και τα τελευταία στοιχήματα θέλουν το μωρό να είναι κορίτσι, μάθαμε και ποιος θα είναι ο τίτλος που θα κατέχει όταν γεννηθεί.

Το παιδί της Meghan και του Harry δεν θα αποκαλείται πρίγκιπας ή πριγκίπισσα, εκτός και αν το αποφασίσει η βασίλισσα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έχει κανέναν τίτλο. Θα έχει και είναι ο εξής: Lady Mountbatten-Windsor αν είναι κορίτσι και Earl of Dumbarton. Για να δούμε όμως, η βασίλισσα θα δώσει την άδεια και την έγκρισή της να αποκαλούνται και τα παιδιά του Harry πριγκιπόπουλα;

Υπομονή και θα μάθουμε.