Η Jennifer Lopez απάντησε στην απιστία του αρραβωνιαστικού της με μια φωτογραφία

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Lopez απάντησε στην απιστία του αρραβωνιαστικού της με μια φωτογραφία

Δεν μάσησε τα λόγια της η Jennifer

Πριν ένα μήνα περίπου, η Jennifer Lopez είπε το μεγάλο ναι στην πρόταση γάμου του επί χρόνια συντρόφου της Αlex Rodriguez.

Πριν λίγες ημέρες όμως, ένα σκάνδαλο απιστίας φέρεται να κλόνισε τη σχέση της Jlo με τον A-Rod ο οποίος υποτίθεται πως αντάλλαζε πονηρά μηνύματα με πορνοστάρ.

Και μπορεί η Lopez αρχικά να είπε πως ξέρει ποια είναι η αλήθεια, χωρίς να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, όμως μόλις σήμερα αποφάσισε να μας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Και η απάντηση είναι πως η 50χρονη λατίνα σταρ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του Rodriguez με τον οποίο δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα δύο της παιδιά και την λεζάντα famiglia, δηλαδή οικογένεια!

Κι όχι μόνο! Ένα από τα stories της Lopez ήταν η βασική και πιο καθαρή αλήθεια, στην οποία φαίνεται πως σε αυτή τη φάση της ζωής της δεν θα συγχωρούσε καμία απιστία:

«Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, με ενδιαφέρει η συνοχή, η σταθερότητα, η πίστη, ο σεβασμός και η αγάπη», έγραψε η Jennifer κλείνοντας όλα τα στόματα!