H Amber Heard ξαναχτυπά: «Ο Johnny Depp προσπάθησε να με σκοτώσει»

Πατούλια Κατερίνα
H Amber Heard ξαναχτυπά: «Ο Johnny Depp προσπάθησε να με σκοτώσει»

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του Depp και της πρώην συζύγου του

Τον προηγούμενο μήνα ο Johnny Depp πέρασε στην αντεπίθεση κατά της πάλαι ποτέ 32χρονης συζύγου του και ηθοποιού Amber Heard.

Έλα όμως που στην ιστορία αυτή έχουμε νέο επεισόδιο, καθώς η Amber επανήλθε με πλήθος αποδείξεων κατά του 55χρονου γόη του Hollywood κατηγορώντας τον λίγο πολύ πως ήθελε να την σκοτώσει.

Η Heard που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016 μετά από μια έκθεση στην Washigton Post εξηγώντας πως είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, επανήλθε εκ νέου με νέα μήνυση κατά του Depp εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που ο Depp την χτυπούσε, της πετούσε γυάλινα μπουκάλια και κονσέρβες, την τραβούσε και της ξερίζωνε τα μαλλιά ενώ αναφερόμενη σε ένα περιστατικό στο τρένο του Orient Express λίγο έλειψε να την στραγγαλίσει:

«Θυμάμαι να φοβάμαι ότι ο Johnny δεν θα σταματήσει και θα με σκοτώσει. Υπήρξαν στιγμές που άλλαζε τελείως και γινόταν βίαιος».

Στα νομικά έγγραφα η Heard περιλαμβάνει και φωτογραφίες που φανερώνουν τους μώλωπες της, τα περιουσιακά της στοιχεία μετά την καταστροφή που είχαν υποστεί από τον Depp ενώ ο δικηγόρος του μοντέλου και ηθοποιού ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Depp κακοποίησε λεκτικά και σωματικά το μοντέλο σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους που κράτησε 15 μήνες μόλις.
Ο δικηγόρος εξήγησε πως η ηθοποιός θα κάνει τα πάντα για να γίνει γνωστή η αλήθεια ενώ ο δικηγόρος του Depp μίλησε για νέα ψέματα από τη μεριά της πρώην συζύγου του.