Game of Thrones: Δεν φαντάζεσαι ποια ήταν αρχικά να υποδυθεί τη Cersei Lannister

Game of Thrones: Δεν φαντάζεσαι ποια ήταν αρχικά να υποδυθεί τη Cersei Lannister

To αρχικό cast της σειράς ήταν πολύ διαφορετικό. 

Θα μπορούσες να φανταστείς οποιονδήποτε άλλο στον ρόλο του Jon Snow, της Daenerys Targaryen ή της Cersei Lannister; Η απάντηση προφανώς και είναι εύκολη: Όχι! Ρόλοι και πρόσωπα είναι πλέον τόσο ταυτισμένα, που έχουμε την εντύπωση ότι ακόμα και οι ίδιοι πιθανότατα να μπερδεύονται κάποιες φορές.

Κι όμως, πίσω στο 2010 όταν και γίνονταν τα castings, ή και ακόμη νωρίτερα, πολλά ονόματα είχαν πέσει στο τραπέζι, και αν μας ρωτάτε καλύτερα που έμειναν απλώς στο τραπέζι.

Για τον ρόλο του Jon Snow, αρχικά είχε προταθεί ο Sam Claflin τον οποίο έχουμε δει στο Hunger Games: Catching Fire αλλά και στο Μe Before You με συμπρωταγωνίστρια την Emilia Carke (!). Τελικά, ευτυχώς που προτιμήθηκε ο Kit Harington με τα μελαγχολικά του τα ματάκια.

sam claflin 640x533

Όσον αφορά στον ρόλο της Daenerys, η παραγωγή αρχικά ήθελε την Tamzin Merchant, η οποία είναι ξανθούλα και γλυκούλα, η οποία μάλιστα γύρισε τον, καταστροφικό όπως είπαν, πιλότο της σειράς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες αλλαγές, με μία από αυτές να είναι και η αντικατάσταση της από την Emilia Clarke.

xtamzin merchant.jpg.pagespeed.ic.vViQuEfI7F

Όσο για τον ρόλο της όλο της Cersei, αρχικά είχε προταθεί κάποια που γνωρίζεις πολύ καλά και δεν είναι άλλη από την Gillian Anderson, την πρωταγωνίστρια της σειράς X-Files. Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της, απλά απέρριψε τον ρόλο, γεγονός για το οποίο ακόμα δεν την έχει συγχωρήσει η 18χρονη κόρη της!!!

gilliana 50240761 260421318225248 7577982324729095581 n