Game of Thrones: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο και η σκηνή που προκαλεί αντιδράσεις

Game of Thrones: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο και η σκηνή που προκαλεί αντιδράσεις

Αν δεν έχεις δει το επεισόδιο μη συνεχίσεις (σε προειδοποίησα)

Συγκινητικό και κάπως ανατριχιαστικό ήταν το νέο επεισόδιο του Game of Thrones, μιας και πλέον τα ψέματα τελείωσαν και ο εχθρός είναι προ των πυλών (άλλη ταινία αλλά ταιριάζει αρκετά). Οι σύμμαχοι ή πολεμιστές ή πες τους όπως θέλεις είναι συγκεντρωμένοι στο Winterfell και για πρώτη φορά στις 8 σεζόν, θα πολεμήσουν όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό-εκτός της Cersei φυσικά που παραμένει αυθεντική κακιά-.

Και μιας και βρισκόμαστε στη νύχτα πριν την μεγάλη επίθεση και την μάχη που θα επακολουθήσει, οι ήρωές μας περνούν τις τελευταίες τους ώρες με αυτούς που μάλλον αγαπούν περισσότερο. Το παρεάκι μπροστά από το τζάκι, η Sansa με τον Theon, ο Jon με τη Dany στις κρύπτες του Winterfell όπου επιτέλους της αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα (σοκ και δέος) και η... Arya με τον μπάσταρδο του Robert Baratheon, Gendry να κάνουν... σεξ!!!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή που η νεαρή Stark φτάνει στο... μη περαιτέρω, προκάλεσε αμέτρητα αρνητικά σχόλια, μιας και οι περισσότεροι την είχαν στο μυαλό τους ως μία μαχήτρια και μάλιστα... χωρίς πρόσωπο. Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι, η συγκεκριμένη ίσως είναι η τελευταία νύχτα για πολλούς, οπότε μάλλον θα στηρίξουμε την ατρόμητη νεαρά και κυρίως τον έρωτά της, τον οποίο είχαμε δει από την πρώτη τους συνάντηση, αρκετές σεζόν πριν.

12563406 6946479 image m 53 1555924033829

Στα πολλά και συγκινητικά αξιοσημείωτα του χθεσινού ήρεμου και συναισθηματικού επεισοδίου, είναι και το τραγούδι του Podrick του οποίου οι αινιγματικοί στίχοι σύμφωνα με πολλούς προβλέπουν το νικητή του θρόνου! Για τους όσους γνωρίζουν, το κομμάτι είναι το Jenny of Oldstones των Florence + the Machine, το οποίο έντυσε τις τελευταίες στιγμές των ηρώων σε μία συγκλονιστική σκηνή, με απόλυτη ηρεμία, όπως ακριβώς πριν από την μεγάλη καταιγίδα. Για πολλούς είναι οι τελευταίες ώρες της ζωής τους, οπότε κοίταξε να τους χορτάσεις γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου λείψουν.

Δες παρακάτω το σχετικό video.