Game of Thrones: Λίγο πριν το τέλος, επιλέγουμε εμείς τα ζευγάρια που θέλουμε να συμβούν

Γωγώ Φούντα
Game of Thrones: Λίγο πριν το τέλος, επιλέγουμε εμείς τα ζευγάρια που θέλουμε να συμβούν

Γιατί τι θα ήταν το Παιχνίδι του Θρόνου χωρίς λίγο ρομάντζο; 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Πολύ σύντομα το Game of Thrones θα αποτελεί παρελθόν, θα έχουμε μάθει ποιος τελικά έκατσε στον Iron Throne, αν τους πήραν φαλάγγι οι White Walkers και πόσοι εν ζωή Targaryen υπάρχουν, γιατί κάτι μας λέει ότι δεν είναι μόνο η Daenerys και ο Jon.

Και μιας και όλα σιγά σιγά τελειώνουν, και το GoT δεν υπήρξε μόνο μία επική σειρά με μάχες αλλά είχε και έντονο το στοιχείο του έρωτα, και μιας και οι σεναριογράφοι φαίνεται να μην μας απογοητεύουν-σε ό, τι έχει να κάνει με το κομμάτι το ερωτικό-είπαμε να τα βάλουμε κάτω και να βγάλουμε τα δικά μας ιδανικά ζευγάρια. Τα ταιριάσματα που θέλουμε σαν τρελές να συμβούν, λίγο πριν οι εμπλεκόμενοι μας αφήσουν χρόνους!

Η Γωγώ απαιτεί o Jamie να τα βρει με την Brienne ΤΩΡΑ (πέφτω στα πατώματα κύριοι σεναριογράφοι μου)

Μπορεί ο Sir Jamie Lannister αρχικά να ήταν ένας εκνευριστικός και αλαζονικός ωραίος και πλούσιος νέος, αλλά η πραγματική του ταυτότητα φάνηκε όταν έμεινε μακριά από τη ζοφερή και πανκάκιστη Cersei. Ήταν λοιπόν η Cersei ο λόγος που ήταν ένας βλάκας και μισός, ή μήπως η συναναστροφή του με την ηθική και γλυκύτατη Brienne τον έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή και τις αξίες της; Μήπως εκείνο τα ταξίδι με τη μεγαλόσωμη γυναίκα από το Tarth εκτός από το χέρι, του στοίχισε και τον παλιό του εαυτό; Κι ας μην το αρνηθούμε: Jamie και Brienne είχαν τις στιγμές τους. Στιγμές που σε πείθουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω εδώ από αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια! Υπάρχει έρωτας (Αληλούια)!!! Ναι. Και αφού χάθηκαν, ξαναβρίσκονται και τα βλέμματα είναι γεμάτα πόθο και αγάπη εκεί στο παγωμένο Winterfell. Μακριά από το δηλητήριο της Cersei. Εκεί όπου μπορούν να χαρούν τον έρωτά τους, να παίξουν με το χιόνι και να σκοτώσουν White Walkers. Βέβαια κάτι μας λέει ότι το τέλος δε θα τους βρει και τους δυο. Κάτι μας λέει ότι το ζευγάρι αυτό θα περάσει στην αιωνιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που απαιτούμε έστω ένα φιλί στο επόμενο επεισόδιο και ένα «Σ’ αγαπώ» από τον ξανθό κούκλο στο πληθωρικό αντικείμενο του πόθου του. Ζητάμε πολλά;

giphy

Η Κατερίνα θέλει επιτέλους ο Jorah Mormont να «ρίξει» τη Daenerys

Δεν θα μασήσω τα λόγια μου. Δεν τον θέλω τον Jon να καταλήγει με την Mother of Dragons γιατί πώς να το κάνουμε φίλε, άλλο ήταν το ταίρι σου, η soulmate σου, η άγρια της ζωής σου (Ygritte λέω και κλαίω). Προκαλώωωω λοιπόν την Khaleesi, την Daenerys, την θυελογέννητη να αφήσει στην ησυχία του τον ανεψιό της Jon Snow, κατά κόσμο Αegon Τargaryen και να ευτυχήσει στο πλευρό του Jorah που Dany λέει και κλαίει, που πίνει νερό στο όνομά της, που θα έτρωγε και white walker για την χάρη της, που πήγε στην άκρη της γης για να βρει γιατρειά στην λέπρα που του έτρωγε την σάρκα! Μέντορας, πατρική φιγούρα, γόης από εκείνους της παλαιάς κοπής, κοσμογυρισμένος, πιστός, τι άλλο θες κυρά μου για να τον δεις με άλλο μάτι;

giphy 2

H Xριστίνα θέλει Brienne και Tormund σαν τρελή!!!

Ένα είναι το ζευγάρι που πρέπει να συμβεί αλλά δεν θα συμβεί γιατί κανένας στο Game of Thrones δεν μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένος: Η Brienne και ο Tormund! Ο κοκκινοτρίχης Giantsbane την κοιτάζει και λιώνει. Τη στηρίζει. Την χαίρεται. Θα την έχει βασίλισσα beyond the wall αλλά που να τα σκεφτεί όλα αυτά η Brienne. Την αγαπώ, μην με παρεξηγείς. Έκλαψα με μαύρο δάκρυ όταν έγινε Sir Brienne Knight of the Seven Kingdoms αλλά -με το μπαρδόν- είναι «αυτό» το κορίτσι που θέλει το ξανθό βασιλόπουλο (τον Jaimie ντε) και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα με λουλουδάκια στα μαλλιά. Ας είναι. Ο Jaimie αποδείχθηκε πως δεν είναι τσόκαρο και τον συμπαθώ πολύ. Ήθελα να ‘ξερα όμως, όταν θα πέφτει στην αγκαλιά του η Brienne (γιατί θα την τυλίξει να το δεις) αν θα σκέφτεται α) ότι πριν λίγο καιρό ο αγαπητικός της έπαιζε «κρύψε το σαλάμι» με την αδελφή του και β) τι θα της κάνει η τσούχτρα η αδελφή του όταν μάθει πως της έφαγε το σαλάμι. Αυτά. Sansa for the Throne!

giphy copy

H Διονυσία βλέπει τον έρωτα στα ματάκια της Sansa και του Theon

Δεν το είχαμε σκεφτεί, δεν το είχαμε διαβάσει, δεν το περιμέναμε. Μας ξάφνιασε όσο την Aσπασία Βαρδάτσικου η είδηση ότι η Χριστίνα και ο Αντώνης είναι ζευγάρι στο «Dolce Vita». Αλλά όταν το είδαμε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας… ήταν τόσο, μα τόσο σωστό. Η Sansa έτρεξε στην αγκαλιά του Theon όταν αυτός γύρισε στο Winterfell για να «πολεμήσει γι’ αυτό αν τον δεχτεί η Λαίδη του». Ο Greyjoy προσπαθεί σε ολόκληρη σχεδόν τη σειρά να εξιλεωθεί για ό,τι έχει κάνει στους Stark και ξαφνικά δεν τον νοιάζει η γνώμη κανενός άλλου, παρά μόνο της «Κυρίας του Βορρά». Γύρισε για να πεθάνει για την τιμή, αλλά και για την αγάπη του (;). H Sansa, από την άλλη, δεν έκλαψε όταν είδε τον Jon, δεν λύγισε όταν είδε την Aria, μετά βίας πρέπει να χαιρέτησε τον Βran. Είναι μία ψυχρή και σκληρή wannabe βασίλισσα θα πεις, αλλά τα βλέμματα που την είδαμε να ανταλλάσσει με τον Theon και ο τρόμος στα μάτια της όταν αυτός ανακοίνωσε πως θα πολεμήσει στο πλευρό του μικρού της αδερφού, μαρτυρούν το αντίθετο. Μια χαρά συναισθήματα έχει το κορίτσι, απλά είναι ερωτικά και επιτέλους εκφράζονται για κάποιον. Αυτούς τους δύο τόσο πονεμένους χαρακτήρες θέλουμε να τους δούμε να εκδηλώνονται… πολλά ζητάμε; Nα ανταλλάξουν ένα φιλί, μία υπόσχεση, να πούνε 5.000 συγνώμη ο ένας στον άλλον και προφανώς να πέσουν ηρωικά μαχόμενοι. «Happy Εnd» δεν διαφαίνεται από κάπου και «Ό,τι είναι ήδη νεκρό δεν μπορεί να πεθάνει» και όλα τα σχετικά, αλλά εμείς ας συνεχίσουμε να ελπίζουμε για μία στιγμή ρομάντζου στη μίζερη ζωή τους.

giphy 1