Η Britney Spears «σπάει τη σιωπή» της και μιλάει πρώτη φορά για τη νοσηλεία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Britney Spears «σπάει τη σιωπή» της και μιλάει πρώτη φορά για τη νοσηλεία της

Σε ένα βίντεο στο Instagram account της

Ήταν αρχές Απριλίου όταν διαβάσαμε πως η Britney Spears αποφάσισε να μπει σε κλινική ψυχικής υγείας, προκειμένου να βρει λίγο τον εαυτό της. Φυσικά από εκείνη την ημέρα και έπειτα άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα, όπως το ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ή πως την απειλούν ότι θα την σκοτώσουν κοκ. Και πραγματικά αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να τα πιστεύουν όλα αυτά και να διαδίδουν τέτοιες ψευδείς φήμες;

Εχθές η Britney έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εισαγωγή της στην κλινική και φυσικά στο πλευρό της δεν ήταν άλλος από τον σύντροφό της, Sam Ashgari. Οι φωτογραφίες ήταν αρκετά περίεργες, ενώ και η ίδια έδειχνε τρομερά ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, κι εκεί οι κακές γλώσσες οργίασαν και πάλι.

Η τραγουδίστρια όμως έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram account της, μέσα από όπου έδωσε και το δικό της μήνυμα για όσα συμβαίνουν. Φυσικά απάντησε και στις φήμες περί αυτοκτονίας και απειλών. «Ήθελα να πω γεια, γιατί τα πράγματα που λέγονται έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο! Wow!!! Υπάρχουν φήμες για απειλές θανάτου στην οικογένειά μου και στην ομάδα μου, και τόσα πολλά πράγματα που λέγονται και είναι τρελό. Προσπαθώ να αφιερώσω μια στιγμή στον εαυτό μου, αλλά όλα όσα συμβαίνουν το κάνουν απλά πιο δύσκολο για μένα. Μην πιστεύετε ό, τι διαβάζετε και ακούτε. Αυτά τα ψεύτικα μηνύματα παντού κατασκευάστηκαν από τον Sam Lutfi εδώ και χρόνια ... Δεν τα έγραψα εγώ. Προσποιούνταν ότι ήμουν εγώ και επικοινωνούσε με την ομάδα μου με ψεύτικα emails. Η κατάστασή μου είναι μοναδική, αλλά υπόσχομαι να κάνω ό,τι είναι καλύτερο αυτήν τη στιγμή ??? Μπορεί να μην το ξέρετε αυτό για μένα, αλλά είμαι δυνατή και στέκομαι στα πόδια μου για αυτό που θέλω! Η αγάπη και η αφοσίωσή σας είναι καταπληκτική, αλλά αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι λίγη ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσω όλα τα σκληρά πράγματα που η ζωή μου πετάει. Αν μπορούσατε να το κάνετε αυτό, θα ήμουν για πάντα ευγνώμων. Σας αγαπώ».

Αυτά έγραψε η Britney στην ανάρτησή της με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή και τη Miley Cyrus να στέλνει την αγάπη της στη Brit.

Δες το βίντεο της παρακάτω.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr