Το σχόλιο της Meghan Markle στο Instagram που πρόδωσε πως δεν έχει γεννήσει ακόμη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το σχόλιο της Meghan Markle στο Instagram που πρόδωσε πως δεν έχει γεννήσει ακόμη

Πόσο καλά το παρατήρησες;

Αν αναρωτιέσαι ακόμη –όπως κι εμείς- αν η Meghan Markle γέννησε, τότε μάλλον σου έχουμε την απάντηση. Μία απάντηση που κατά κάποιο τρόπο την έδωσε η ίδια μέσα από το Instagram account τους με τον Harry, το SussexRoyal.
Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι στις 23 Απριλίου ο πρίγκιπας Louis είχε γενέθλια και ο δούκας με τη δούκισσα του Sussex σχολίασαν τη φωτογραφία του ενός έτους πρίγκιπα που ανέβασε η Kate στο account του Kensington.

Σε αυτή λοιπόν, η Meghan Markle έγραψε: «Χρόνια πολλά Louis! Με απέραντη αγάπη και από τους δυο μας». Παρατηρείς μήπως κάτι σε αυτό το σχόλιο; Η έκφραση «both of us» φανερώνει δύο άτομα. Εάν είχε γεννήσει θα έλεγε είτε από «τους τρεις μας», είτε από «όλους εμάς».

Όπως λοιπόν ανέφερε και η royal expert Elizabeth Holmes στα stories της, η λέξη κλειδί εδώ είναι το «εμάς», που σημαίνει πως δεν έχει γεννήσει ακόμη. Ή τουλάχιστον όχι μέχρι τη στιγμή που έκανε το σχόλιο. Μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Meghan Markle να κρατάει ήδη στην αγκαλιά της το παιδάκι της. Ποιος ξέρει; Σύντομα θα μάθουμε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr