Το μωρό του Harry και της Meghan Markle γράφει ιστορία προτού καν γεννηθεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μωρό του Harry και της Meghan Markle γράφει ιστορία προτού καν γεννηθεί

Και δεν φαντάζεσαι με τίποτα τον λόγο

Τις τελευταίες εβδομάδες πέρα από την αναμονή για τη γέννηση του μωρού της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, κυκλοφορεί έντονα και η φήμη πως το royal ζεύγος θα μετακομίσει στην Αφρική, προκειμένου να διώξει από πάνω του για λίγο διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας. Ένας φίλος του ζευγαριού μάλιστα είπε στο BAZAAR.com πρόσφατα, πως εάν πρόκειται να εργαστούν στο εξωτερικό, θα είναι για σύντομο χρονικό διάστημα.

Και κάπου εδώ το μωρό του ζευγαριού γράφει ιστορία προτού καν γεννηθεί για τον εξής λόγο. Η royal commentator Roya Nikkhah αποκαλύπτει πως το μωρό είναι έτοιμο για ένα ταξίδι στην Αφρική για ένα διάστημα έξι μηνών περίπου. Το due date της Meghan είναι για το τέλος Απριλίου αρχές Μαΐου, που σημαίνει πως το μωρό θα γεννηθεί από μέρα σε μέρα (αν δεν έχει ήδη γεννηθεί) και όπως αναφέρει η Sunday Times ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν ήδη κάποια απίστευτα σχέδια προσεχώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δούκας και η δούκισσα θα κάνουν ένα tour στην Αφρική μέσα στο φθινόπωρο του 2019. Αντί λοιπόν να μετακομίσουν εκεί για σύντομο χρονικό διάστημα όπως είχε κυκλοφορήσει στην αρχή, οι royals ετοιμάζουν ένα σύντομο ταξίδι μαζί με το μωρό τους φυσικά. «Το μωρό που αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα θα είναι ένα από τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα πάει σε επίσημο ταξίδι», αναφέρει η Nikkhah.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr