Charlize Theron-Angelina Jolie: Η άγνωστη κόντρα και το απρόσμενο σχόλιο της ηθοποιού για την Angie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Charlize Theron-Angelina Jolie: Η άγνωστη κόντρα και το απρόσμενο σχόλιο της ηθοποιού για την Angie

Τι λέει για την σχέση της με τον Brad

Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη Charlize Theron να είναι ζευγάρι με τον Brad Pitt. Όμως η δήλωσή της πριν από μερικές εβδομάδες πως είναι single τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου διέψευσε οριστικά και αμετάκλητα όποια φήμη την ήθελε σε σχέση με τον τότε χωρισμένο και πλέον single με το νόμο Brad.

Όμως εκτός από αυτή τη φήμη για χρόνια κυκλοφορούσε και μία ακόμη που την ήθελε σε έντονη κόντρα με την Angelina Jolie. Και η 43χρονη ηθοποιός ξεκαθάρισε μια και καλή αυτή τη φήμη στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Watch What Happens Live του Andy Cohen, την Τετάρτη που μας πέρασε.

Η όμορφη ηθοποιός όχι απλά διέψευσε τη φήμη αυτή, αλλά έκανε και μία δήλωση που πραγματικά μας σόκαρε. «Δεν τη γνωρίζω πολύ καλά, συναντιόμαστε μόνο σε events, αλλά είναι πάντα τόσο αγαπητή. Δεν είμαστε φίλες, ούτε βγαίναμε μαζί, αλλά ποτέ δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ευγενική, υπέροχη και πολύ ζεστός άνθρωπος», είπε στη συνέντευξη της η Charlize για την Angie και δεν θα σου το κρύψουμε σοκαριστήκαμε κάπως.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr