Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μετά την γέννα δεν θύμιζε καθόλου την Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μετά την γέννα δεν θύμιζε καθόλου την Kate Middleton

Η Meghan μετά τη γέννηση του γιου της

Θυμόμαστε πολύ καλά το πώς η Kate Middleton, βγήκε μακιγιαρισμένη, χαρωπή και άνετη από το Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary’s, λίγες ώρες μόνο μετά από κάθε ένα από τους τρεις τοκετούς.

Και είναι σίγουρο πως η 37χρονη Meghan Markle δεν ήθελε με τίποτα να κάνει μια τέτοια εμφάνιση αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της και κατάφερε να γεννήσει μυστικά στο Us Hospital του Λονδίνου, να επιστρέψει στο Frongmore Cottage και να ξεγελάσει όλα τα μίντια ανακοινώνοντας πως έχει μπει σε διαδικασία τοκετού, ενώ η γέννα είχε ήδη λάβει χώρα από τα χαράματα.

Και όπως ήταν προγραμματισμένο, δύο ημέρες μετά την γέννηση του πρωτότοκου γιου της, η Markle, μαζί με τον πρίγκιπα Harry έδειξαν σε όλο τον κόσμο το γιο του.

Εκτός από το μωρό, τα βλέμματα στράφηκαν και στην πρώτη εμφάνιση της ευτυχισμένης μαμάς μετά από 1,5 ολόκληρο μήνα. Σου θυμίζουμε πως η τελευταία εμφάνιση της δούκισσας του Sussex, πριν τον τοκετό έγινε στις 19 Μαρτίου 2019, στην πρεσβεία της Νέας Ζηλανδίας στο Λονδίνο με σκοπό να τιμήσει την μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση σε εκκλησία της Νέας Ζηλανδίας.

Τελικά, ξεπερνώντας τις 40 εβδομάδες τοκετού, η Markle γέννησε στις 5.26 το ξημέρωμα της 6ης Μαΐου 2019, με τον τρόπο που η ίδια ήθελε και με τον πρίγκιπα Harry στο πλευρό της.

Φυσικά, όλοι σχολίασαν και τη σιλουέτα της Meghan στην πρώτη της εμφάνιση μετά την εγκυμοσύνη που ήταν απλά φανταστική. Κι αυτό που ξεχώριζε περισσότερο ήταν το πλατύ χαμόγελο της Markle, εκείνο που σου χαρίζει το θαύμα που μόλις δημιούργησες με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Δες στην gallery την ανάλυση της εμφάνισής της