Meghan Markle-πρίγκιπας Harry: Πότε θα δούμε ξανά τον Archie Harrison Mountbatten Windsor;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle-πρίγκιπας Harry: Πότε θα δούμε ξανά τον Archie Harrison Mountbatten Windsor;

Θα βαφτιστεί;

Ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle γεννήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και ήδη τον έχουμε δει τρεις φορές μέχρι στιγμής. Περίπου τρεις δηλαδή, αφού στη γιορτή της μητέρας, είδαμε μόνο τα ποδαράκια του στην αγκαλιά της Meghan. Ποια θα είναι όμως η επόμενη φορά που θα τον δούμε;

Κάποιοι royal experts αναφέρουν πως δεν θα τον δούμε ξανά σύντομα, μέχρι τη βάφτισή του, η οποία ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Οι fans του ζευγαριού ζητούν απεγνωσμένα να δουν φωτογραφίες του μικρού Archie, όμως όπως όλα δείχνουν, αυτές μάλλον θα αργήσουν λίγο.

Ο royal expert, Richard Fitzwilliam, μίλησε στο Fabulous Digital και είπε πως είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις τις κινήσεις του πρωτοποριακού royal ζεύγους που έχει σπάσει το πρωτόκολλο ουκ ολίγες φορές. Το ζευγάρι προτιμά να χρησιμοποιεί τους δικούς του λογαριασμούς στα social media για να μοιράζεται σημαντικά νέα, γεγονότα και φωτογραφίες από το να διεξάγει παραδοσιακές συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις. Και η φωτογραφία στη γιορτή της μητέρας ήταν ακόμη ένα παράδειγμα πως το ζευγάρι ξαναγράφει τους βασιλικούς κανόνες από την αρχή.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε κι άλλες φωτογραφίες του, προτού γίνει η βάφτιση ή και όχι, κανείς δεν ξέρει. Όσον αφορά στο επίσημο πορτραίτο του, ίσως ακολουθήσουν τα ίδια βήματα με τον William και την Kate, οι οποίοι και στα τρία τους παιδιά τα δημοσίευσαν πολύ μετά τη γέννησή τους.

Πιστεύεις πως θα σπάσουν και πάλι το πρωτόκολλο ή θα το ακολουθήσουν αυτή τη φορά;