Βασάλος-Βαλαβάνη: Τα γενέθλια της δημοσιογράφου και η τούρτα υπερπαραγωγή

Βασάλος-Βαλαβάνη: Τα γενέθλια της δημοσιογράφου και η τούρτα υπερπαραγωγή

Είδες την τούρτα που της έφτιαξε;

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη την ξέραμε, όμως τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor πριν από δύο χρόνια περίπου. Την ίδια χρονιά στην ομάδα των Μαχητών ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι ζευγάρι. Και από όσα βλέπουμε από το Instagram account τους, αγαπιούνται πολύ και είναι τρομερά ευτυχισμένοι.

Τους αρέσει πολύ να ταξιδεύουν και αν αυτό δεν το γνώριζες, μπορείς να το δεις μέσα από το Instagram τους. Εχθές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε τα γενέθλιά της και ο σύντροφός της της έφτιαξε μια απίστευτη τούρτα. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει της μόδας αυτές οι τούρτες υπερπαραγωγή που μπορεί να έχουν και έναν και δύο και τρεις ορόφους και περιγράφουν κάτι.

Η Ευρυδίκη που έχει ένα από το πιο ωραία και γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz ενέπνευσε τον σύντροφό της, για την πιο ωραία τούρτα. Η γενέθλια τούρτα της ήταν μάλλον κάποια παραλία της Καραϊβικής, με την ίδια να βρίσκεται μέσα στη θάλασσα δίπλα στη σανίδα του surf της.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις φωτογραφίες από το πάρτι της, αλλά μπορείς να κάνεις και live σύγκριση ανάμεσα στην τούρτα και την πραγματική φωτογραφία της Ευρυδίκης.