Αλλαγή πλάνων: Θα δούμε τη Meghan Markle πολύ πιο σύντομα απ’ όσο πιστεύαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αλλαγή πλάνων: Θα δούμε τη Meghan Markle πολύ πιο σύντομα απ’ όσο πιστεύαμε

Μαντεύεις μήπως πότε;

Η Meghan Markle που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις 6 Μαΐου μπορεί να βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, όμως ο πρίγκιπας Harry έχει ήδη κάνει αρκετές εμφανίσεις. Κι ενώ πιστεύαμε και ξέραμε πως θα αργήσουμε να δούμε τη Meghan Markle σε επίσημη εμφάνισή της, αυτή μάλλον θα γίνει πιο νωρίς από όσο περιμέναμε.

Σε περίπου δύο εβδομάδες είναι προγραμματισμένη μια μεγάλη εκδήλωση στην οποία έκανε και πέρυσι την εμφάνιση της η Meghan ως σύζυγος του πρίγκιπα Harry. Μαντεύεις μήπως πότε θα δούμε τη δούκισσα του Sussex ή να σε βοηθήσουμε; Παρά το γεγονός λοιπόν πως η άδεια της Meghan διαρκεί έξι μήνες, εκείνη ίσως κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση της λίγο πιο νωρίς, και συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου.

Αν αναρωτιέσαι γιατί, σου απαντάμε, πως το Σάββατο 8 Ιουνίου, είναι η παρέλαση του Trooping of the Colour, που πραγματοποιείται για τους εορτασμούς των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ. Αν θυμάσαι πέρυσι συνέβη ακριβώς το ίδιο και με την Kate Middleton, που επίσης βρισκόταν σε άδεια καθώς περίπου έναν μήνα πριν είχε γεννήσει τον πρίγκιπα Louis.

Στη gallery παρακάτω θα δεις φωτογραφίες από την περσινή εκδήλωση.