Απίστευτη επίθεση στη Meghan Markle για τα κιλά της εγκυμοσύνης: Τα άσχημα σχόλια (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτη επίθεση στη Meghan Markle για τα κιλά της εγκυμοσύνης: Τα άσχημα σχόλια  (photos)

H Meghan Markle γέννησε πριν πέντε εβδομάδες 

Θυμάσαι που η Μeghan Markle είχε κάνει πέρσι την πρώτη εμφάνισή της στο μπαλκόνι του Παλατιού στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, φορώντας ένα αέρινο παστέλ ροζ φόρεμα ενώ ξεχώριζε η ηλιοκαμένη επιδερμίδα της και ο αέρας της φρεσκοπαντρεμένης, μιας και η 37χρονη είχε μόλις επιστρέψει από το γαμήλιο ταξίδι της με τον πρίγκιπα Harry.

Έλα όμως που και φέτος η πάλαι ποτέ ηθοποιός απασχόλησε όχι μόνο τα μίντια αλλά και τα social media.

Βλέπεις, η επιστροφή της Markle με επίσημη εμφάνιση, πέντε εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, ήταν γεγονός που όλοι περίμεναν με λαχτάρα. Φυσικά, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με την λάμψη ευτυχίας στο πρόσωπο της Markle, υπήρξαν όμως και δεκάδες σχόλια που έκαναν μια πρωτοφανή επίθεση στη νέα μαμά.



Τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram η Meghan κατηγορήθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης που δεν έχει καταφέρει σύμφωνα με κάποιους να χάσει.

hrh.megmarkle 62493105 611683062676620 8187966851135387186 n

Ανάμεσα στα απίστευτα σχόλια ήταν και ένα Poll στο οποίο οι φανς έπρεπε να επιλέξουν την περσινή ή την φετινή εμφάνιση της δούκισσας του Sussex ενώ στα σχόλια υπήρξαν γυναίκες που έλεγαν πως η Meghan δείχνει και είναι ντυμένη σαν την μαμά της ενώ αλλού υπήρξε γυναίκα που τρόλαρε την δούκισσα για τα 20+ κιλά που έχει παραπάνω στο φετινό Trooping the colour κι άλλες μιλούσαν για το κουρασμένο της βλέμμα από την έλλειψη ύπνου.

Το body shaming δεν σταματά εκεί, μιας και η Markle καταδικάστηκε και για το σκούρο χρώμα που επέλεξε να φορέσει. Δες μερικά χαρακτηριστικά σχόλια παρακάτω.