Αιχμές για τη Meghan Markle; Η Kate έκανε κάτι στο Trooping που μάλλον δεν παρατήρησες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αιχμές για τη Meghan Markle; Η Kate έκανε κάτι στο Trooping που μάλλον δεν παρατήρησες

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που το κατάλαβαν

Το Σάββατο 8 Ιουνίου γιορτάστηκαν τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ με τη γνωστή παρέλαση του Trooping of the Colour που πραγματοποιείται κάθε χρόνο προς τιμήν της. Εκεί έκανε την πρώτη εμφάνιση της η Meghan Markle έναν μήνα μετά τη γέννηση του Archie Harrison, αλλά και ο πρίγκιπας Louis που ανέβηκε για πρώτη φορά στο μπαλκόνι του Buckingham μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Και όπως ακριβώς το περιμέναμε ο μικρός Louis έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, αφού η μανία με την οποία χαιρετούσε και χειροκροτούσε ξετρέλανε τον κόσμο. Η Kate Middleton όμως εκείνη την ημέρα έκανε κάτι, το οποίο ελάχιστοι royal fans παρατήρησαν, και αναρωτιούνται αν επρόκειτο για τυχαίο συμβάν ή ήταν κάποιου είδους αιχμή προς το πρόσωπο της δούκισσας του Sussex.

Ο μικρός Louis λοιπόν φορούσε ένα σετ ρούχα, τα οποία φορούσε και ο πρίγκιπας Harry στην ίδια ακριβώς εκδήλωση πριν από 33 χρόνια. Στο Trooping of the Colour το 1986 όταν ο Harry ήταν μόλις δύο ετών φόρεσε ακριβώς το ίδιο σύνολο που αποτελείται από το μπλε σορτσάκι και το λευκό πουκάμισο με το κέντημα. Ήταν ένα τυχαίο συμβάν το γεγονός πως έντυσε τον Louis σαν τον Harry ή μήπως ήθελε κάτι να πει με αυτήν της τη κίνηση;