Γιατί ο πρίγκιπας Harry είπε στη Meghan να γυρίσει σε αυτό το βίντεο που έγινε viral;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί ο πρίγκιπας Harry είπε στη Meghan να γυρίσει σε αυτό το βίντεο που έγινε viral;

Ίσως τελικά να μην καταλάβαμε πολύ καλά τι έγινε

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε κάπως περίεργα για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, οι οποίοι εκτός του ότι μας έδειξαν τον Archie, έγιναν viral εξαιτίας ενός βίντεο που δείχνει τον Harry να μαλώνει τη Meghan το Σάββατο 8 Ιουνίου που γιορτάστηκαν τα γενέθλια της βασίλισσας στο Trooping of the colour.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που έχει κοπεί απαθανατίζεται η δούκισσα του Sussex και ο Harry, η οποία γυρίζει πίσω να του πει κάτι κι εκείνος με κάποιο θυμωμένο ύφος μάλλον της λέει να γυρίσει μπροστά της. Όμως μάλλον έχει γίνει λάθος ερμηνεία στο video σύμφωνα με ειδικούς στη χειλιανάγνωση.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα δεν δείχνει όλη την εικόνα και τι ακριβώς συνέβη. Εστιάζει στη δεύτερη φορά που η Meghan γυρνάει στον Harry κι εκείνος της λέει: «Turn around..look». Αν δεις όμως ολόκληρο το βίντεο η Meghan γυρίζει την πρώτη φορά στον σύζυγό της με εκείνον να της λέει «Yes, that’s right», που σημαίνει πως απάντησε σε κάποια ερώτησή της. Η ερώτηση της Meghan γίνεται λίγο πριν αρχίσει το «God Save the Queen», με τον Harry να της ζητάει να γυρίσει έγκαιρα μπροστά της προκειμένου να ξεκινήσουν.

Επομένως ο λόγος που η Meghan δείχνει τόσο σοβαρή δεν είναι γιατί της «φώναξε» ο Harry, αλλά επειδή θα ξεκινούσε ο ύμνος.