Ετοιμάσου να «λιώσεις»: Δες τους William και Harry σε παιδική ηλικία να παίζουν πιάνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ετοιμάσου να «λιώσεις»: Δες τους William και Harry σε παιδική ηλικία να παίζουν πιάνο

Και να ξετρελαίνουν τους πάντες γύρω τους

Η royal family τον τελευταίο χρόνο βρίσκει πάντα έναν τρόπο να είναι στο προσκήνιο, με πιο πρόσφατα συμβάντα τη γέννηση του Archie Harrison, αλλά και το «διαζύγιο» στα επαγγελματικά μεταξύ Harry-Meghan και Kate-William. Μετά και από αυτό φαίνεται πως εκείνη η κόντρα για την οποία όλοι μιλούν τους τελευταίους μήνες υπάρχει πραγματικά.

Αυτή τη φορά όμως δεν θα αναφερθούμε σε αυτά τα γεγονότα, αλλά σε ένα βίντεο που ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο, το οποίο αφενός δεν είχαμε ξαναδεί, αφετέρου δείχνει τους πρίγκιπες William και Harry όπως δεν τους έχεις δει ποτέ ξανά. Πρόκειται για ένα βίντεο από το 1985, όπου ο δούκας του Sussex τότε, ήταν μόλις ενός έτους.

Harry και William κάθονται μπροστά από ένα πιάνο και προσπαθούν να μας αποδείξουν πως είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Και δεν θα σου πούμε ψέματα και οι δύο δείχνουν να το απολαμβάνουν πολύ και αν μη τι άλλο μας διασκεδάζουν. Την παράσταση ίσως να κλέβει λίγο περισσότερο ο Harry, ο οποίος απεγνωσμένα προσπαθεί να το φτάσει και να πατήσει ένα-δύο πλήκτρα.



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019