Πώς ακριβώς μπλέχτηκε ο πρώην σύζυγος της Μeghan Markle στη ζωή της με τον πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Πώς ακριβώς μπλέχτηκε ο πρώην σύζυγος της Μeghan Markle στη ζωή της με τον πρίγκιπα Harry

Τι ακριβώς έχει συμβεί με το δαχτυλίδι της Meghan και πώς μπλέχτηκε ο πρώην της

Η πρόσφατη εμφάνιση της Meghan Markle στα γενέθλια της βασίλισσας έχει μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο και πρόσφατα οι fans της 37χρονης δούκισσας του Sussex παρατήρησαν την αλλαγή στο δαχτυλίδι της.

Οι χρήστες στο Twitter πήραν φωτιά και όλοι μιλούν πια για αλλαγή στο μονόπετρο, το οποίο κόσρισε 250.000 λίρες και το οποίο έχει πάνω του πολλά περισσότερα διαμάντια.

Το πρώτο δαχτυλίδι της Markle είχε τρία διαμάντια από το παλιό δαχτυλίδι της Diana δεμένα με χρυσό. Στη νέα του εμφάνιση το δαχτυλίδι έχει πολλά μικρά διαμάντια υποθετικά για να ταιριάζει με το άλλο δαχτυλίδι που είδαμε στα δάχτυλα της Meghan και όλοι υποθέτουν πως είναι δώρο τοκετού του πρίγκιπα για την γέννηση του Archie Harrison.



Μιλώντας στο Express, η Ailsa Russell ειδικός στα κοσμήματα της βασιλικής οικογένειας ανέφερε πως δεν θεωρεί πως έχει αλλάξει η βασική πέτρα του δαχτυλιδιού ή το σχήμα της, απλά τα μικρά διαμαντάκια γύρω της κάνουν το δαχτυλίδι να μοιάζει αρκετά διαφορετικό.

Κι όχι μόνο! Αυτό που παρατήρησαν οι χρήστες στο Twitter είναι πως η εμφάνιση του δαχτυλιδιού τώρα θυμίζει το παλιό δαχτυλίδι της Markle, από τον γάμο της με τον Trevor Engelson.

Η Meghan γνώρισε τον Trevor το 2004 και παντρεύτηκαν το 2011 στη Τζαμάικα, την ίδια χρονιά δηλαδή που η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William. Το διαζύγιο ήρθε το 2013 και η Meghan γνώρισε τον Harry τον Ιούνιο του 2016.