Kate Middleton - Meghan Meghan Markle: Η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τη μεγάλη αλλαγή στη σχέση τους

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton - Meghan Meghan Markle: Η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τη μεγάλη αλλαγή στη σχέση τους

Meghan και Kate: Οι ειδικοί μιλούν για το πόσο έχει αλλάξει η σχέση τους

H χθεσινή κοινή εμφάνιση της Meghan Markle με την Kate Middleton και την Pippa Middleton στον τελικό γυναικών τένις του Wimbledon φανέρωσε την αλήθεια για την αλλαγή στη σχέση τους, την οποία σίγουρα δεν περιμέναμε.

Βλέπεις η κολλητή της Markle, Serena Williams μπορεί να έχασε και φέτος τον τίτλο, φαίνεται όμως πως η δούκισσα του Sussex και η δούκισσα του Cambridge ήταν αυτές που βγήκαν κερδισμένες από την κοινή τους εμφάνιση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος μελέτησαν τα σημάδια και προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τα γέλια, τα βλέμματα, ακόμα και την θέση στην οποία κάθισαν οι σύζυγοι του William και του Harry αντίστοιχα.
Και είναι η πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο που μαίνεται μια υπόγεια κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες που όλοι συμφωνούν πως υπάρχει ειρήνη μεταξύ τους.



Ο ειδικός του Express τονίζει πως οι σχεδόν ίδιες και ταυτόχρονες αντιδράσεις ανάμεσα στις δύο γυναίκες, δείχνουν πως σκέφτονται πια το ίδιο και στηρίζουν η μία την άλλη. Η απόφαση της Kate να έχει και την αδερφή της μαζί της αλλά να τοποθετήσουν την Meghan στο κέντρο, φανερώνει πως η Middleton θέλει να συμπεριλάβει για πρώτη φορά και πλήρως την Markle στην παρέα της και δεν φοβάται πια να αφήσει τη Meghan να είναι στο επίκεντρο ενώ τα χειροκροτήματα, τα γέλια και όλες οι χειρονομίες ανάμεσα στις δούκισσες ήταν για πρώτη φορά φυσικές και όχι στημένες ή μετά από προσπάθεια.

Και όχι μόνο! Δες τα υπόλοιπα σημάδια της γλώσσας του σώματος παρακάτω.