Το εξώφυλλο της Meghan Markle για την Vogue δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι

Πατούλια Κατερίνα
Το εξώφυλλο της Meghan Markle για την Vogue δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι

Το εξώφυλλο της Vogue αποκαλύφθηκε επιτέλους!

Από την στιγμή της ανακοίνωσης της συνεργασίας της Meghan Markle με την βρετανική Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου, όλοι περίμεναν να δουν την επιλογή του εξωφύλλου και το πόσο θα έμοιαζε αυτή με εκείνη της Kate Middleton πριν μερικά χρόνια και της Diana πριν ακόμα περισσότερα.
Κι όμως, η 37χρονη δούκισσα του Sussex, σε μια κίνηση ματ, απέφυγε να ποζάρει η ίδια στο εξώφυλλο και αντ’ αυτού επέλεξε να υπάρχουν οι 15 γυναίκες της καρδιάς της, 15 γυναίκες που την εμπνέουν σε τομείς όπως ο αγώνας που έχουν δώσει και την ισότητα, την δικαιοσύνη, η καλοσύνη τους, η πρωτοπορία τους ενώ υπάρχει και ένα 16 παράθυρο το οποίο είναι καθρέφτης και στο οποίο θα εμπνέεται κάθε μία από τις αναγνώστριες του περιοδικού.



Το πρότζεκτ χτίστηκε τους προηγούμενους επτά μήνες (και φανταζόμαστε όλοι πόσο δύσκολο ήταν την στιγμή που η Markle έφερε στους μήνες αυτούς στον κόσμο τον γιο της Archie), έχει τίτλο Forces for Change δηλαδή οι δυνάμεις της αλλαγής και μέσα στο περιοδικό θα βρούμε και μια μίνι κουβέντα της Meghan με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama:

«Το να είμαι guest συντάκτρια για την βρετανική Vogue υπήρξε επιβράβευση, μάθημα και έμπνευση. Το να βουτήξω τόσο βαθιά στην διαδικασία, να δουλέψω ήσυχα στο παρασκήνιο για τόσους μήνες, νιώθω χαρούμενη που μπορώ να μοιραστώ αυτό που δημιουργήσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που με υποστήριξαν, χαρίζοντας μου τον χρόνο και την ενέργειά τους και που δέχτηκαν να το κάνουν και Edward σε ευχαριστώ γι΄αυτήν την ξεχωριστή ευκαιρία».

Ο Edward Enninful, αρχισυντάκτης της Βρετανικής Vogue εξήγησε και την επιλογή της Markle να μην εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού όπως ήταν αναμενόμενο: