Η πιο αγαπημένη ηθοποιός μας δείχνει τον εαυτό της σε ηλικία 4 ετών (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η πιο αγαπημένη ηθοποιός μας δείχνει τον εαυτό της σε ηλικία 4 ετών (photos)

Η ηθοποιός υπήρξε το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του 90

Πρόσφατα γιόρτασε τα 63α γενέθλιά της και η φωτογραφία που επέλεξε απεικονίζει τον εαυτό της σε ηλικία 4 ετών στο Βανκούβερ.

Η φωτογραφία είναι φυσικά ασπρόμαυρη μιας και η ντίβα του Hollywood μοιράστηκε την πόζα από το μακρινό 1960.

Εμείς πάλι την αγαπήσαμε από τον iconic ρόλο της Samantha Jones στο Sex and the City, ρόλο που η ίδια πρόσφατα εξήγησε πως δεν θέλει να υποδυθεί ξανά.

Ο λόγος για την Kim Cattrall, που εξήγησε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Guardian πως δέχτηκε μπούλινγκ για να συμεττάσχει στην Τρίτη ταινία του SATC.

«Υπάρχουν αρκετές τραγωδίες που φτιάχνουν τον χαρακτήρα μου. Όχ,ι δεν θα βρεθώ σε μια κατάσταση ούτε για μία ώρα που να μην περνάω καλά. Θέλω να επιλέγω τον επαγγελματικό και προσωπικό χρόνο που ξοδεύω. Δεν μου έχει μείνει και τόσος καιρός πια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούσαν να με αντικαταστήσουν με μια άλλη ηθοποιό αντί να δαπανούν τόσο χρόνο για να μου κάνουν μπούλινγκ. Το όχι είναι όχι»!

Η Cattrall έγινε ευρέως γνωστή βέβαια με τον ρόλο της Samantha Jones, αλλά συνέχισε και μετά τον ρόλο αυτό να κάνει εμφανίσεις σε μικρότερους ρόλους στην τηλεόραση με μεγάλη της αγάπη να είναι πάντα το θέατρο.

Κι αν θες να δεις πώς είναι σήμερα η 63χρονη ηθοποιός, κάνε κλικ στο βίντεο και την παρακάτω gallery.