Ο Harry και η Meghan προσέλαβαν 3η νταντά και δεν πάει ο νους σου τι συνέβη αυτή τη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Harry και η Meghan προσέλαβαν 3η νταντά και δεν πάει ο νους σου τι συνέβη αυτή τη φορά

Είναι αυτή η τρίτη και τυχερή;

Σε περίπου μία εβδομάδα ο Master Archie Harrison Mountbatten Windsor θα γίνει 4 μηνών και όσον αφορά την ανατροφή του και τη βοήθεια τους πρώτους μήνες, ο Harry και η Meghan τα βρήκαν λίγο σκούρα. Και γιατί το λέμε αυτό; Θα θυμάσαι ίσως πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν ήδη αλλάξει δύο νταντάδες και τώρα βρίσκονται στην τρίτη.

Καλά διάβασες, είναι η τρίτη νταντά που προσλαμβάνουν και δεν φαντάζεσαι τι συνέβη αυτή τη φορά. Έπειτα από τόσα ραντεβού και τόσες νταντάδες το ζευγάρι κατέληξε στην τρίτη και τυχερή μάλλον απ’ ότι φαίνεται νταντά, η οποία θα είναι (είναι ήδη) υπεύθυνη για την ανατροφή του Archie.

Το «κυνήγι νταντάδων» είχε καθώς φαίνεται αίσιο τέλος αφού ο Harry και η Meghan βρήκαν την ιδανική νταντά για τον γιο τους. Και όχι μόνο αυτό, σύμφωνα με πηγή του Entertainment Tonight, το ζευγάρι φέρεται να είπε το εξής: «Η νταντά μας αυτή είναι μια ευλογία». Εκείνη μάλιστα συνόδεψε το ζευγάρι και τον Archie στο ταξίδι τους στη Γαλλία με τον Elton John, ενώ θα τους συνοδεύσει και στο επικείμενο ταξίδι τους στην Αφρική, όπου θα έχει υπό την επίβλεψη της το μωρό του Harry και της Meghan.

Όσον αφορά τις δύο προηγούμενες νταντάδες, ας ξεκαθαρίσουμε τα εξής: η πρώτη νταντά έφυγε εξαιτίας ενός πταίσματος στα επαγγελματικά καθήκοντά της, ενώ η δεύτερη ήταν μόνο νοσοκόμα νύχτας και δεν ζούσε μέσα στο σπίτι. Οκ δεκτόν! Με την καινούργια νταντά πάντως, όλα πηγαίνουν κατ’ ευχή.