Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου: «Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μου»

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου: «Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μου»

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία - έκπληξη και τα σχόλια

Έχοντας επιστρέψει από ένα ταξίδι ζωής στο Τόκιο και ποζάροντας πιο σέξι από ποτέ με ένα μπλε ολόσωμο μαγιό, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τον απολογισμό της για το φετινό καλοκαίρι, ο οποίος ήταν αν μη τι άλλο αποκαλύπτικός.

Βλέπεις, η παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για το πρωινό του Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε», στα 34 της χρόνια, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει όμορφο καλοκαίρι, κι αυτό που πέρασε, του 2019 ήταν ακόμα μια ξεχωριστό:

«Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μου!! Γεμάτο εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζήσαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας, όπως τα λευκά μέρη κάτω από ένα μαγιό. Όσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας, πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζονται πολλά... Και τι; Τώρα τελείωσε; #not #neverending Αλλά...καλώς ήρθες Σεπτέμβρη ...ας είσαι και συ υπέροχος... Λοιπόν, ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι σας;» έγραψε η παρουσιάστρια η οποία έχει γυρίσει μια νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή και φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η Καινούργιου έκανε άλλωστε διακοπές διαρκείας με το νέο της αγαπημένο, τόσο στην Ιαπωνία, όσο και στην Κέρκυρα.

Δες την δημοσίευση αλλά και το χιουμοριστικό σχόλιο που δέχτηκε από την Κατερίνα Ζαρίφη παρακάτω