Δεν φαντάζεσαι ποια διάσημη star απέφυγε να συναντήσει τον Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποια διάσημη star απέφυγε να συναντήσει τον Brad Pitt

Ούτε τον λόγο που το έκανε

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε με τίποτα να αμφισβητήσουμε, αυτό είναι το γεγονός ότι ο Brad Pitt όσο μεγαλώνει, τόσο πιο κούκλος γίνεται. Είναι 55 ετών και είναι πολύ πιο όμορφος από τότε που ήταν 35. Και είναι και ο αγαπημένος πολλών κοριτσιών, διάσημων και μη.

Και μία από αυτές τις διάσημες που τον λατρεύουν είναι και η Kendall Jenner. Η 23χρονη καλλονή εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στον Jimmy Fallon, πως την περασμένη Κυριακή απέφυγε να πάει στην λειτουργία του Kanye West, επειδή εκεί ήταν και ο Brad Pitt, και δεν ήθελε να τον συναντήσει.

Όχι δεν τον μισεί, ούτε τον αντιπαθεί, είναι ο αγαπημένος. Και τώρα θα μας ρωτήσεις, πως γίνεται να είναι ο αγαπημένος της και να μην ήθελε να τον δει. Κάπως οξύμωρο δεν είναι αυτό; Και θα σου απαντήσουμε πως ναι είναι, απλά επειδή τον θεωρεί τόσο τέλειο έτσι ήθελε να το κρατήσει.

«Ήμουν πολύ νευρική. Ήταν εκεί. Έχει έρθει κι άλλες φορές, αλλά πρώτη φορά πηγαίνω και τον πετυχαίνω. Και πραγματικά έφυγα πάρα πολύ γρήγορα», είπε η Kendall στον Jimmy Fallon και συνέχισε: «Είδα το «Once Upon a Time in Hollywood» και ήταν τόσο καλό, και απλά γίνεται καλύτερος με τα χρόνια, οπότε σκέφτηκα πως πρέπει να φύγω. Δεν υπάρχει κάτι που λένε «ποτέ μη συναντάς τους υπερήρωες σου;» Δεν ξέρω. Απλά τον αγαπώ τόσο πολύ που θα το αφήσω ως έχει. Αγχώνομαι.»



Εμείς πάντως στη θέση της σε καμία περίπτωση δεν θα φεύγαμε αν ήμασταν μια ανάσα από το να συναντήσουμε τον Brad Pitt.