GNTM mega spoiler: Αυτό το κορίτσι πέρασε στο bootcamp, αλλά δεν μπήκε στο σπίτι

GNTM mega spoiler: Αυτό το κορίτσι πέρασε στο bootcamp, αλλά δεν μπήκε στο σπίτι

Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Έχουμε δει μόλις δύο επεισόδια στο Greece’s Next Top Model 2, όμως τα κορίτσια που έχουν περάσει στο bootcamp και μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι αρκετά. Μετά την Κάτια Ταραμπανκό και την Λυδία Κατσανικάκη, η σωσίας της Beyoncé με λίγο από Zendaya ήταν ένα ακόμη κορίτσι που μας εντυπωσίασε. Κι ενώ χθες σου είπαμε για το κορίτσι που είναι ήδη μέσα στο σπίτι, τώρα έχουμε ακόμη ένα spoiler για κάποια που δεν είναι.

Ένα κορίτσι από όλα αυτά πέρασε στο bootcamp όμως από ότι φαίνεται δεν μπήκε μέσα στο σπίτι. Και την απάντηση αυτή σε εμάς έχει δώσει η ίδια μόνη της με έμμεσο τρόπο. Τα γυρίσματα των οντισιόν έχουν γίνει πριν από σχεδόν 3 μήνες που σημαίνει πως τα κορίτσια έχουν ήδη μπει στο σπίτι. Πέρα από αυτό καμία από αυτές που έχουν περάσει μέχρι στιγμής δεν είναι ενεργή στο Instagram.

Ένα κορίτσι όμως εχθές και προχθές ανέβασε στο Instagram account της stories από το επεισόδιο προβολής της οντισιόν της. Και αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο δύο πράγματα. Είτε ότι εν τέλει δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM, είτε ότι έχει ήδη αποχωρήσει. Ο λόγος για την Ελένη Ασημάκη (aka Beyoncé) η οποία έκανε και τα stories που σου είπαμε.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει βάλει κάποια φίλη της να χειρίζεται το account της ή κάποιο μέλος της οικογένειάς της.



Δες τις φωτογραφίες με τα story της στην παρακάτω gallery.