Ο ξέφρενος χορός της Meghan Markle στο Cape Town

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο ξέφρενος χορός της Meghan Markle στο Cape Town

Όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Εδώ και ένα 24ωρο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται στην Αφρική, στο πρώτο royal ταξίδι τους μαζί με τον master Archie Harrison Mountbatten Windsor. Το royal ζεύγος έχει ήδη κάνει τις πρώτες επισκέψεις του, ενώ είδαμε και τον δούκα του Sussex να κάνει μία από τις πιο τρυφερές κινήσεις του ever.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού είδαμε με μεγάλη έκπληξη την Meghan Markle να χορεύει ξέφρενα τοπικούς χορούς της Nyanga. H 23χρονη Lilitha Mazana άρπαξε τη δούκισσα του Sussex από τα χέρια και χόρεψαν μαζί υπό τους ήχους των τυμπάνων που τους συνόδευαν. Η Meghan αν και διστακτική φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα με την κίνηση αυτή, ενώ δεν σταμάτησε να ψάχνει με τον βλέμμα της και τον Harry, ο οποίος προσπάθησε επίσης να κάνει ένα δύο βήματα.



Η δούκισσα του Sussex φαινόταν αρκετά ανανεωμένη, ενώ έδειχνε να έχει χάσει και αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης της στον Archie Harrison. Δες στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από την χθεσινή τους τους επίσκεψη, αλλά και τα βίντεο με τους ξέφρενους χορούς τους.