Έξαλλος ο πρίγκιπας Harry με τους δημοσιογράφους και υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει

Πατούλια Κατερίνα
Έξαλλος ο πρίγκιπας Harry με τους δημοσιογράφους και υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει

Ο παλιός κακός πρίγκιπας Harry επέστρεψε πιο έξαλλος από ποτέ 

Δεν πάνε ημέρες από την μήνυση του πρίγκιπα Harry κατά της Mail της Κυριακής και την μακροσκελή ανακοίνωσή του για τις σκοτεινές εκείνες δυνάμεις που έχουν βάλει στο μάτι την σύζυγό του Meghan όπως ακριβώς είχαν κάνει και με την αγαπημένη μαμά του, την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana.

Όπως φαίνεται ο 35χρονος πρίγκιπας είναι έξαλλος και πιο πιεσμένος από ποτέ και ο παλιός κακός εαυτός του, εκείνος που δεν ήθελε ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τους φωτογράφους είναι ξανά μαζί μας.

Ως άλλος Hulk, ο φακός εντόπισε τον Harry σε μια απότομη στιχομυθία με την δημοσιογράφο Rhiannon Mills η οποία είναι γνωστή χρόνια τώρα για το royal ρεπορτάζ της.



Η ρεπόρτερ ακολούθησε τον Harry ως το αυτοκίνητο την ημέρα του ταξιδιού στο Malawi και αποφάσισε να του κάνει μια απροειδοποίητη ερώτηση.

Ο Harry κατέληξε επιπλήττοντας δημόσια την δημοσιογράφο και λέγοντας: «Rhiannon, μην συμπεριφέρεσαι έτσι».

Το περιστατικό αυτό φέρεται να έχει λάβει χώρα λίγες ώρες μετά την εκτενή επιστολή του Harry στην οποία εξέφραζε τον φόβο του πως η ιστορία θα επαναληφθεί και θα χάσει τη σύζυγό του ακριβώς όπως τη μητέρα του. Διάβασε όλη την επιστολή εδώ.