O καρκίνος που κλόνισε την οικογένεια Baldwin

Πατούλια Κατερίνα
O καρκίνος που κλόνισε την οικογένεια Baldwin

28 κύκλοι χημειοθεραπειών σε ένα χρόνο

O μικρότερος αδερφός του Alec Baldwin και θείος της Ηailey Bieber αποκάλυψε πριν λίγες μόνο ώρες, το δράμα που έζησε τον τελευταίο ένα χρόνο.

Μετά το Post προς τιμήν της ανιψιάς του Hailey και του γάμου της με τον Justin Bieber, ο William Baldwin γνωστός και ως Billy, αποκάλυψε την μάχη που έδωσε ο 15χρονος γιος του Vance που πέρσι τέτοια εποχή διαγνώστηκε με καρκίνο.

Χωρίς να δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα υγείας του Vance, ο διάσημος μπαμπάς του έκανε repost την δημοσίευση του μαχητή γιου του και έγραψε:

«Πριν ένα χρόνο ο Vance διαγνώστηκε με καρκίνο και το κράτησε μυστικό, όλοι το κάναμε. Έκανε 28 γύρους χημειοθεραπείας και ήταν πάντα θετικός και επικεντρωμένος στο να ζει την ζωή του φυσιολογικά κάθε μέρα. Το παιδί αυτό είναι σκληρό και αστείο και δυνατό και η καρδιά του είναι χρυσή. Είμαστε περήφανοι για σένα, για την γενναιότητα, το κουράγιο, την ανδρεία σου, μαχητής όπως δεν έχουμε ξαναδεί, είμαστε πολύ περήφανοι, σ΄αγαπώ γιε μου», έγραφε το μήνυμα για τον 16χρονο ο οποίος τόνισε πως τους τελευταίους μήνες είναι πια καλά.



Ο Baldwin ευχαρίστησε τους φίλους, τους γιατρούς, τους καθηγητές του Vance που τον βοήθησαν την χρονιά που πέρασε ενώ η σύζυγός του, η τραγουδίστρια Wilson Phillips, σχολίασε σχετικά: «Δεν ξέρω τι να πω, Το μωρό μας, είμαστε περήφανοι, ένας ήρωας».

Phillips και Baldwin παντρεύτηκαν το 1995, και έχουν δύο κόρες ακόμα, την Jameson και την Brooke.