Έχεις δει την κούκλα βαφτιστήρα της Αθηνάς Οικονομάκου;

Έχεις δει την κούκλα βαφτιστήρα της Αθηνάς Οικονομάκου;

Είναι μια γλύκα

Την πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά της διένυσε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ξεκίνησε πέρυσι τον Οκτώβρη με τον γάμο της και ολοκληρώθηκε φέτος με την βάφτιση του γιου της, στην επέτειό της. Στις 6 Οκτωβρίου του 2018 η Αθηνά Οικονομάκου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο στην Μύκονο, μπροστά σε φίλους και συγγενείς, και χθες που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον γάμο τους, βάφτισαν και τον γιο τους, Μάξιμο.

Και αυτό ήταν πραγματικά μια έκπληξη, αφού όλοι νομίζαμε πως η βάφτιση του μικρού Μάξιμου έγινε πριν από μερικούς μήνες όταν όλη η παρέα ταξίδεψε για την Σαντορίνη. Ωστόσο πέσαμε έξω, μιας και το ζευγάρι αποφάσισε να συνδυάσει την βάφτιση του γιου τους, με την επέτειο του γάμου τους.

Σε ένα κτήμα λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα, η ηθοποιός και ο σύζυγός της βάφτισαν τον Μάξιμο-Σπύρο, και γιόρτασαν μαζί με αγαπημένους φίλους. Μέσα σε όλες αυτές τις φωτογραφίες που ανέβηκαν, εμείς είδαμε πως και η Αθηνά Οικονομάκου έχει γίνει νονά, και μάλιστα είδαμε και την βαφτιστήρα της.

Μία από τις φωτογραφίες που η ηθοποιός έκανε repost, η Αθηνά ποζάρει μαζί με την φίλη της Δώρα και την γλυκύτατη και υπέροχη βαφτιστήρα της. Πολύ όμορφο κοριτσάκι, δεν συμφωνείς;

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.