Βλέπουμε το σώμα της Δούκισσας Νομικού δυο εβδομάδες μετά την γέννα & η αντίδρασή μας είναι «wow»

Βλέπουμε το σώμα της Δούκισσας Νομικού δυο εβδομάδες μετά την γέννα & η αντίδρασή μας είναι «wow»

Τα κιλά μάλλον τα έχασε μέσα σε μια μέρα

Στις 27 Σεπτεμβρίου η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ποιος να το φανταζόταν, την ημέρα που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας (10 Ιουνίου 2017) πως δύο χρόνια μετά θα γιόρταζε έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Σάββα και περιμένοντας την μικρή Αναστασία να έρθει στον κόσμο. Η παρουσιάστρια ζει την καλύτερη περίοδο και αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις.

Μάλιστα η ξανθιά παρουσιάστρια μας έδειξε όχι μία, αλλά δύο φωτογραφίες με την κόρη της. Με διαφορά μερικών ημερών η Δούκισσα Νομικού μας έδωσε μια ιδέα της μικρής Αναστασίας, η οποία για την ώρα αντιλαμβανόμαστε πως είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό. Η παρουσιάστρια έχει ξετρελαθεί, και πιστεύουμε πως έχει ήδη μπει ξανά σε αυτό το mood της «χαζομαμάς».

Ωστόσο εμείς θέλουμε να εστιάσουμε σε ένα story της νέας μαμάς Δούκισσας. Η παρουσιάστρια πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο account της στο Instagram ένα story, στο οποίο κάθεται σε μια καρέκλα στο δωμάτιο της κόρης της, και εκεί μέσα σε ένα ήσυχο περιβάλλον τη βλέπουμε να χαλαρώνει. Η Δούκισσα έχει ζουμάρει στα καλλίγραμμα πόδια της και οι ερωτήσεις μας είναι δύο: πήρε κάποια εν τέλει κατά την διάρκεια της γέννας ή απλά τα έχασε όλα την ίδια μέρα που γέννησε;

Δες το βίντεο της παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί το λέμε. Για την ιστορία πάντως να σου πούμε πως πήρε έντεκα κιλά στην εγκυμοσύνη της αυτή.