7 μήνες μετά την γέννηση του γιου της η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει χάσει

7 μήνες μετά την γέννηση του γιου της η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει χάσει

Της αξίζει ένα μπράβο

Ήταν 4 Μαρτίου του 2019 όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά. Έξι χρόνια μετά τον ερχομό του μικρού Μάξιμου, η όμορφη και γλυκιά ηθοποιός έγινε ξανά μαμά και πλέον διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα κιλά που πήρε στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και στο πόσα έχει χάσει μέχρι στιγμής. Όπως η ίδια ανέφερε λοιπόν, την άγχωσε ιδιαίτερα το βάρος που πήρε στην δεύτερη εγκυμοσύνης της, καθώς ήταν 25 κιλά.

Σήμερα 7 μήνες μετά την γέννηση του γιου της, η Κατερίνα έχει χάσει 19 ολόκληρα κιλά, ενώ σκοπεύει να χάσει και τα 6 που απομένουν, προκειμένου να επιστρέψει στο κανονικό της βάρος.

«Το βάρος που πήρα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης με άγχωσε, γιατί είχα πάρει 25 κιλά.Τώρα έχουν φύγει κι έχουν μείνει μόνο 6, τα οποία θα φύγουν, πού θα πάνε; Βέβαια, τρώω τα πάντα. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά για το μωρό, αλλά δεν τρέφομαι εντελώς διαιτητικά, τρώω: ταχίνι με μέλι το πρωί και πίνω γάλα αμυγδάλου», ανέφερε η ηθοποιός.