Δάκρυσε η Meghan Markle! Η ψυχολογική της κατάσταση με τη μητρότητα και την πίεση των Μέσων

Νατάσσα Σχοινά
Δάκρυσε η Meghan Markle! Η ψυχολογική της κατάσταση με τη μητρότητα και την πίεση των Μέσων

Μόλις ακούσεις τη Meghan, το πιο πιθανό είναι να βουρκώσεις κι εσύ

H Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry ολοκλήρωσαν τη 10ήμερη βασιλική περιοδεία τους στην Αφρική κι επισκέφτηκαν πολλές περιοχές, όπως το Johannessburg, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό της Νότιας Αφρικής, Cyril Ramaphosa, και τη σύζυγό του, Tshepo Motsepe, γνωρίστηκαν με ντόπιους, ενώ ασχολήθηκαν με πολλά πράγματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως η ActionAid.

Αφότου επέστρεψαν, ο Βρετανός δημοσιογράφος Tom Bradby πήρε συνέντευξη από τη Δούκισσα του Sussex για λογαριασμό του ITV. Το απόσπασμα που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει τη Meghan να συγκινείται και να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο άκουσμα μίας απρόσμενης και συναισθηματικά φορτισμένης ερώτησης.

Ο δημοσιογράφος φαίνεται να είχε σα βασική αφορμή για την εν λόγω ερώτηση την επιστολή του Harry προς τους δημοσιογράφους για τον τρόπο που μεταχειρίζονται τη σύζυγό του και τον παραλληλισμό με την τραγική ιστορία της μητέρας του, Diana.

Δες στο βίντεο και στην gallery που βρίσκονται στη συνέχεια την ερώτηση με την οποία ο δημοσιογράφος εξέπληξε τη Meghan, κάνοντάς την κατευθείαν να βουρκώσει.

https://www.instagram.com/p/B3w_C-yIAIt

Διάβασε επίσης: Ποιος είδε τον Harry και δεν τον φοβήθηκε: Το «κατηγορώ» στα Βρετανικά tabloids