Θυμάσαι το γράμμα της Meghan Markle στον μπαμπά της; Υπάρχει κάτι σημαντικό που δεν γνώριζες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι το γράμμα της Meghan Markle στον μπαμπά της; Υπάρχει κάτι σημαντικό που δεν γνώριζες

Και πρέπει να μάθεις

Αν είσαι royal fan και ακολουθείς και διαβάζεις τα νέα τους, θα ξέρεις πως νωρίτερα μέσα στον μήνα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως θα καταθέσουν μήνυση κατά των Βρετανικών tabloids και εφημερίδων για πειρατεία κινητού τηλεφώνου και κατάχρηση ιδιωτικών πληροφοριών. Μηνύουν πολλά tabloids ανάμεσα σε αυτά και η Daily Mail, την οποία οι Sussexes «κυνηγούν» για τη δημοσίευση του ιδιωτικού γράμματος που η Meghan έστειλε στον μπαμπά της πριν από μερικούς μήνες.

Ο δούκας έχει ήδη κάνει μία πολύ ειλικρινή δήλωση σχετικά με το θέμα, λέγοντας πόσο επώδυνο ήταν όλο αυτό. Ωστόσο η νομική ομάδα του ζευγαριού αποκάλυψε κάτι νέο για το γράμμα αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με τους δικηγόρους των Sussexes, η επιστολή αυτή γράφτηκε σε μία εποχή μεγάλης προσωπικής αγωνίας και άγχους για τη δούκισσα. Κι ενώ είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, όλα καταλήγουν πως αυτή η «προσωπική αγωνία» οφειλόταν στην σχέση της Meghan με τον μπαμπά της, Thomas.

Τα νομικά έγγραφα των Sussexes προς τη Daily Mail έλεγαν: «Η επιστολή ήταν προφανώς ένα ιδιωτικό γράμμα που έγραψε η δούκισσα στον πατέρα της. ή αλληλογραφία που έγραψε η προσφεύγουσα στον πατέρα της. Επιπλέον, περιείχε τις βαθύτερες και πιο ιδιωτικές σκέψεις και τα συναισθήματα της σχετικά με τη σχέση της με τον πατέρα της και αναλύθηκαν από αυτήν σε μια εποχή μεγάλης προσωπικής αγωνίας και άγχους. Η Meghan ήθελε το λεπτομερές περιεχόμενο της επιστολής να είναι ιδιωτικό και σίγουρα δεν περίμενε να δημοσιευτεί στον κόσμο γενικότερα από μια εθνική εφημερίδα και χωρίς καμία προειδοποίηση».

Κι ενώ κανείς δεν ζήτησε στον Thomas Markle να μπει σε αυτή τη νομική διαμάχη, εκείνος το έκανε, λέγοντας τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί την επιστολή με τον κόσμο. «Αποφάσισα να δημοσιεύσω κομμάτια της επιστολής εξαιτίας του άρθρου των φίλων της Meghan στο περιοδικό People. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έδωσα ορισμένα κομμάτια του γράμματος, καθώς κάποια άλλα ήταν πολύ οδυνηρά».

Και δεν ξέρουμε για εσένα, εμείς πάντως δεν έχουμε συγκινηθεί καθόλου με το «δράμα» του Thomas Markle. Αντιθέτως είμαστε ξεκάθαρα #teamMeghanMarkle.