Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μετά το ντοκιμαντέρ «έκλεισε στόματα»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μετά το ντοκιμαντέρ «έκλεισε στόματα»

Ήταν απλά πανέμορφη

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πριν από μερικές εβδομάδες πραγματοποίησαν το δεύτερο royal ταξίδι τους, αλλά το πρώτο με τον γιο τους, Archie Harrison Mountbatten Windsor. Μάλιστα το ταξίδι τους αυτό έγινε και ντοκιμαντέρ, με τη Meghan Markle να κάνει δηλώσεις που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Harry που επιβεβαίωσε τις φήμες για τις σχέσεις του με τον αδερφό του William.

Η Meghan όμως δεν πτοήθηκε από τον ντόρο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε (δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε) και η χθεσινή της εμφάνιση ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Η δούκισσα του Sussex παρευρέθηκε στην σύνοδο κορυφής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης One Young World στο Λονδίνο, όπου είχαν μαζευτεί δύο χιλιάδες νέοι άνθρωποι από 190 χώρες για να συζητήσουν για παγκόσμια ζητήματα, και πραγματικά ήταν απίστευτα εκθαμβωτική.

Αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση της Meghan μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, και ομολογούμε πως ενθουσιαστήκαμε. Πιο όμορφη και αδυνατισμένη από κάθε άλλη φορά, η Meghan έφτασε εκεί ως Αντιπρόεδρος της βασιλικής κοινοπολιτείας και μας άφησε «άφωνες».

Με ένα υπέροχο μωβ μακρύ φόρεμα που αναδείκνυε την αδυνατισμένη σιλουέτα της και ένα ζευγάρι μπλε σκούρο γόβες, η Meghan εντυπωσίασε στο πέρασμα της, και δεν γινόταν να μην σχολιάσουμε αυτή της την εμφάνιση. Ένα standing ovation από εμάς για τη Meghan Markle και την υπέροχη αυτή της φωτογραφία.